21 Aralık 2009 Pazartesi

Yenilmez 2 / Undisputed II (2007) Online izle - Turkce Dublaj























Tür : Dram

Yönetmen : Walter Hill


Senaryo : Walter Hill , David Giler

Görüntü Yönetmeni : Lloyd Ahern II

Müzik : Stanley Clarke

Yapım : 2007, ABD / Almanya , 94 dk.

Oyuncular Wesley Snipes (Monroe Hutchens) , Ving Rhames (George “Iceman” Chambers) , Peter Falk (Mendy Ripstein) , Michael Rooker (A.J. Mercker) , Jon Seda (Jesus “Chuy” Campos) , Wes Studi (Mingo Pace) , Fisher Stevens (Ratbag Dolan)

George “Iceman” Chambers (Michael Jai White, 7 farklı Karate dalında Siyah kuşak sahibi), ün ve para için dövüşmeye alışmış bir boksördür. Dünya Ağırsiklet Dövüş Şampiyonu olmuştur. Ancak, profesyonel spor hayatı sona erince kendini işsiz ve beş parasız bulur. Menajerinin Rusya’da bir reklam kampanyasına katılma teklifini kabul eder. George, ne olduğunu bile anlayamadan, kendini Rusya’nın en karanlık ve korkunç hapishanesinde bulur. Hapishane aynı zamanda yenilmez bir dövüşçü olan Yuri Boyka’ya (Scott Adkins) da ev sahipliği yapmaktadır.



Mafya babası Gaga, Boyka ile George’u bir maçta karşı karşıya getirmek ister. George özgürlüğünü kazanmak için katil ruhlu yenilmez Boyka’yı yenmek zorundandır. Bu ringden kim sağ çıkacaktır? Karatede, “Amerika Açık” ve “Kuzey Amerika Açık” olmak üzere birçok turnuvada 26 şampiyonluğu bulunan Michael Jai White filmin parlayan yıldızı










bölüm 1



bölüm 2



bölüm 3

*****************************

bölüm 4

*****************************












1.ve 2. bölümü izledikten sonra lütfen yorumunuzu yazınız... 3.ve 4. bölümün linkleri açılacaktır....



uzun zaman sayfada aktıf olmazsanız tekrar gırış yapmanız gerebılır....








iyi seyirler dileriz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder