29 Aralık 2009 Salı

ÇILDIRIŞ-THE JACKET


Filmin Konusu:

Jack Starks, Körfez Savaşı sırasından başından ağır yaralanmasına rağmen hayatta kalabilmiş eski bir askerdir. İyileşmesine rağmen sürekli hafıza problemleri yaşayan Jack, hiç akrabası da olmadığı için bu krizleri daha da ağır geçirmektedir. Son çare olarak doğduğu kasabaya, Vermonta geri dönmeye karar verir.

Otostopla yoluna devam eden Jack, arabası bozulmuş sarhoş bir kadına yardım eder. Kadının 8 yaşında bir kızı vardır. Kanada sınırını geçmek üzere yol alan bir adam tarafından arabaya alınırlar ve biraz ileride polis kontrolü ile karşılarşırlar. Jackin gelgitlerle dolu hafızasındaki son görüntüler bunlardır.

Kendine geldiğinde bir akıl hastanesine hapsedildiğini fark eden genç adam, bir polis memurunu öldürmekle suçlanmaktadır. Olayla ilgili hiçbir şey hatırlamayan Jack, kendisine deneysel ilaçlar verip işi daha da çıkılmaz hale getiren Dr. Beckerın hastasıdır.

Düşle gerçek arasında gidip gelen adam, Jackie adında bir kızla tanıştığını hatta bir geceyi onun evinde geçirdiğini hatırlar. Kurtuluşu bu genç kadının ellerinde midir, yoksa düşlerindeki gibi dört gün sonra ölecek midir?


Açıklama : Çıldırış - The Jacket (Türkçe Dublaj)
Yapım:2005 ~ ABD, İngiltere
Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Psikolojik
Yönetmen:John Maybury Senaryo:Marc Rocco, Tom Bleecker, Massy Tadjedin
J. Nicholas
Görüntü Yönetmeni:Peter Deming
Müzik:Brian Eno
Süre:1 saat 53 dk Gösterim Tarihi: 05 Ağustos 2005 (Türkiye)


İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


çıldırış,çıldırış izle,çıldırış seyret,çıldırış online izle,çıldırış full izle,çıldırış bedava izle,çıldırış filmi,çıldırış filmi izle,çıldırış filmi seyret,çıldırış filmini izle,çıldırış filmini seyret,the jacket,the jacket izle,the jacket seyret,the jacket online izle,the jacket full izle,the jacket bedava izle,the jacket filmi,the jacket filmi izle,the jacket filmini izle,the jacket filmini seyret

çıldırış the jacket,çıldırış izle,çıldırış seyret,çıldırış online izle,çıldırış full izle,çıldırış bedava izle,çıldırış filmi,çıldırış filmi izle,çıldırış filmi seyret,çıldırış filmini izle,çıldırış filmini seyret,the jacket,the jacket izle,the jacket seyret,the jacket online izle,the jacket full izle,the jacket bedava izle,the jacket filmi,the jacket filmi izle,the jacket filmini izle,the jacket filmini seyret

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder