11 Aralık 2009 Cuma

Otel 2 - Hostel 2 - Türkçe dublaj

Tür : Korku - gerilim
Gösterim Tarihi : 24 Ağustos 2007
Yönetmen : Eli Roth Senaryo : Eli Roth

Yapım : 2007, Abd , 94 dk.Üç genç Amerikalı kız haftasonunu geçirmek üzere güzeller güzeli bir kadın tarafından egzotik ve doğal bir yere davet edilir. Kadın orada yenilenecekleri ve arkadaşlıklarını pekiştireceklerine dair gençlere garanti verir. Genç kızlar aradıklarını orada bulacaklar mıdır yoksa dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkûm mu olacaklardırİlk filmden kurtulan Paxton'ın akibeti ile başlıyor film. Herkes ve her şeyden büyük gizlilik içinde kaçan ve bu arada kabuslar içersinde olan gencimiz maalesef ilk filmdeki "mekan işleticisi" adamımızdan kaçamaz ve kellesi bir kutu içinde ona takdim edilir.

Sırayla öldürülen gençler tabir edilen "teen slasher" formatı işlemeye başlar. Bu arada Amerika'dan gelen biri iyi aile babası olan iki müşteride filmin ana karakterleri arasına girer.
Bir şekilde kızlar punduna getirilerek müşterilere sunulur. İyi aile babası ve kızlardan öne çıkanı aynı odada buluşur. Kısa süre içersinde av ve avcı rolleri sıkça değişir. En niayetinde bir bakıma sürpriz denebilecek bir sonla avımız avcıların arasına katılır.

otel 2 filmini izle

2.bölüm filmi izle




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder