13 Aralık 2009 Pazar

Manisaspor - Beşiktaş maçı özetini izle 13.12.2009


Maçın özetini aşağıdan izleyebilirsiniz iyi seyirler...

90.Dakika: Hakem Selçuk Dereli maçı bitiren düdüğü çalıyor. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanıyor ve bu sonuçla Manisaspor ve Beşiktaş haftayı 1'er puanla kapatıyorlar.

89.Dakika: 4. Hakem Özgüç Türkalp maçın sonuna 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

88.Dakika: Beşiktaş atağında Nobre ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci İlker son anda topu iki hamlede kurtardı.

87.Dakika: Manisaspor atağında Yiğit Gökoğlan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Rüştü çıkarak Kemal'den önce topun sahibi oldu.

85.Dakika: Beşiktaş'ta Nihat sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

84.Dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Nihat sol kanattan serbest vuruş kullandı ceza sahası içine ortaladı kaleci İlker boşa çıktı Bobo kafayı vurdu ve Yiğit Gökoğlan kaleye giden topu kafayla kornere gönderdi.

83.Dakika: Manisaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Mehmet Güven Giren oyuncu 61 numarayla Ergin

82.Dakika: Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Ekrem, Giren oyuncu 25 numarayla Uğur İnceman

82.Dakika: Manisaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Simpson Giren oyuncu 27 numarayla Kemal Okyay

81.Dakika: Beşiktaş'ta Nihat sağ kanattan serbest vuruş kullandı, dışarıya doğru pasını verdi, Fink gelişine sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

80.Dakika: Beşiktaş atağında Nobre sağ kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama hakem Nobre'ye faul yapıldığına karar verdi.

78.Dakika: Manisaspor atağında Ferhat ileriye doğru uzun oynadı ama top savunmada Ferrari'de kaldı.

77.Dakika: Manisaspor atağında Yiğit Gökoğlan sağ kanattan ceza sahası içine doğru pasını verdi Isaac hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

75.Dakika: Beşiktaş'ta Nihat sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

74.Dakika: Manisaspor'da Yiğit İncedemir korner atışı sırasında rakibinle tartıştığı için Sarı Kart gördü.

72.Dakika: Beşiktaş atağında Fink sağ kanata doğru uzun oynadı ama top hızlı olunca doğrudan taca çıktı.

71.Dakika: Beşiktaş atağında Ernst sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kornere gönderdi.

70.Dakika: Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 14 numarayla Rodrigo Tello, Giren oyuncu 11 numarayla Mert Nobre

69.Dakika: Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası içine pasını attı ama top kaleci İlker'de kaldı.

67.Dakika: Manisaspor'da Yiğit Gökoğlan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Isaac penaltı noktası üzerinde gelişine şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.

66.Dakika: Manisaspor atağında Yiğit Gökoğlan ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci Rüştü'de kaldı.

65.Dakika: Manisaspor ceza yayı üzerinden serbest vuruş kullandı, Yiğit Gökoğlan direk kaleye plase vuruş yaptı önce kaleci Rüştü topu çeldi sonrasında top üst direğe çarparak dışarıya çıktı ama hakem aut kararı verdi.

64.Dakika: Manisaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 13 numarayla Güven Giren oyuncu 17 numarayla Yiğit İsmail Gökoğlan

62.Dakika: Manisaspor atağında Isaac ceza sahası önünde topla içeriye girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

61.Dakika: Beşiktaş atağında Fink ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten farklı bir şekilde auta çıktı.

58.Dakika: Manisaspor'da Simpson hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

57.Dakika: Manisaspor'da Ferhat rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

56.Dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Rüştü iki hamlede topun sahibi oldu.

55.Dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu taca gönderdi.

53.Dakika: Manisaspor atağında Isaac rakibe baskı yaparak topu kazandı, ceza sahası içine girdi, altıpas önünde bekleyen Simpson'a yerden pasını attı ama savunma son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi.

52.Dakika: Beşiktaş atağında Nihat sağ kanattan ceza sahası içine girdi, kaleye sert vurdu ama kaleci İlker son anda kapattığı köşeden topu kornere çeldi.

51.Dakika: Beşiktaş atağında Fink ceza sahası dışından şutunu vurdu ama top kaleci İlker'de kaldı.

50.Dakika: Beşiktaş'ta Tello sol kanattan serbest vuruş kullandı, arkaya doğru ortasını yaptı Ferrari arka direkte kafayla topu altıpas içine indirdi ama savunma son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

49.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.

48.Dakika: Beşiktaş atağında Ekrem sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

47.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sağ kanattan arka direğe ortaladı, Mehmet Güven bomboş pozisyonda kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

46.Dakika: Beşiktaş hakem Selçuk Dereli'nin düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

45.Dakika: Hakem Selçuk Dereli ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-1 Beraberlikle sona eriyor.

45.Dakika: Beşiktaş atağında İsmail sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

45.Dakika: 4. Hakem Özgüç Türkalp ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

44.Dakika: Beşiktaş atağında Fink sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci İlker çıkarak topun sahibi oldu.

43.Dakika: Beşiktaş atağında İsmail sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

42.Dakika: Beşiktaş atağında Tello sağ kanattan ortasını yaptı ama savunma Bobo'dan önce topu uzaklaştırdı.

40.Dakika: Beşiktaş'ta Nihat kaleye yaklaşık 28 metreden serbest vuruş kullandı, direk kaleye çok sert vurdu ama top kaleci İlker'de kaldı.

39.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sol kanatta topla buluştu ama hakem ofsayt kararı verdi.

37.Dakika: Beşiktaş atağında Ekrem sol kanattan korner çizgisine indi arkaya doğru ortaladı Nihat gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

35.Dakika: Manisaspor atağında Eren ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

34.Dakika: Beşiktaş atağında Fink sol çaprazdan kavisli bir şut vurdu ama top kaleci İlker'de kaldı.

33.Dakika: Beşiktaş atağında Ekrem sol kanattan topu arkaya doğru yerden ortaladı, Nihat gerilerden gelerek kaleye sert vurdu ve kaleci İlker son anda topu kornere çeldi.

32.Dakika: GOOOOOLLLLL!!!!! Manisaspor Kalabane'nin attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Mehmet Nas sağ kanattan korneri kullandı, penaltı noktasına doğru ortasını yaptı Kalabane yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Rüştü'nün üstünden ağlarla buluştu.

31.Dakika: Manisaspor atağında Isaac sağ çaprazda ceza sahası içinden kaleye sert vurdu ve kaleci Rüştü topu kapattığı köşeden kornere çeldi.

30.Dakika: Manisaspor atağında Yiğit çalımlarla ceza sahası içine girdi ama savunmada Sivok son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

28.Dakika: Manisaspor'da Mehmet Güven sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

27.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sol kanattan korner çizgisine indi, içeriye çevirmek istedi ama top savunmadan kornere çıktı.

26.Dakika: Manisaspor atağında Isaac sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

24.Dakika: GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Bobo'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Nihat ceza sahası içinde topu Bobo'ya verdi Bobo penaltı noktası üzerinde bekletmeden köşeye plase vuruş yaptı ve top ağlarla buluştu.

23.Dakika: Beşiktaş atağında Tello sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı arka direkte Nihat tekrar Tello'ya pasını attı ama hakem Tello için ofsayt kararı verdi.

22.Dakika: Manisaspor'da Mehmet Güven bir kez daha korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

21.Dakika: Manisaspor'da Mehmet Güven sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunmada Sivok bir kez daha topu kornere gönderdi.

20.Dakika: Manisaspor atağında Güven ceza sahası dışından kaleye yerden sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

18.Dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan rakibini geçip ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

16.Dakika: Beşiktaş'ta Tello sağ kanattan korner kullandı, ön direğe doğru ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

15.Dakika: Manisaspor'da Mehmet Nas sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, savunma topu uzaklaştırdı sonrasında Mehmet Güven gelişine çok sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

14.Dakika: Manisaspor atağında Simpson ileriye doğru uzun oynadı ama savunmada Ferrari topu kafayla kornere gönderdi.

13.Dakika: Beşiktaş'ta Tello sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.

12.Dakika: Beşiktaş atağında Nihat ceza sahası dışından kaleye yerden şutunu vurdu ama kaleci İlker son anda güçlükle topu köşeden kornere çeldi.

11.Dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Rüştü'de kaldı.

10.Dakika: Manisaspor atağında Ferhat ceza sahası önünde savunmaya baskı yaparak topu içeriye vermek istedi ama top kaleci Rüştü'de kaldı.

9.Dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Rüştü çıkarak topun sahibi oldu.

8.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sol kanattan korner çizgisine indi, Mehmet Güven gelişine şutunu vurdu ama top kaleci Rüştü'de kaldı.

6.Dakika: Beşiktaş'ta Tello sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, İbrahim Toraman yükseldi kafayı vurdu ama top üst direkten geri geldi.

4.Dakika: Beşiktaş atağında İsmail sol kanatta topla buluştu, korner çizgisine indi arka direğe ortasını yaptı ama top savunmadan taca çıktı.

3.Dakika: Beşiktaş atağında Fink savunmanın arkasına havadan pasını attı, Bobo hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.

1.Dakika: Karşılaşma Manisaspor'dan Isaac'in vuruşuyla başlıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder