20 Aralık 2009 Pazar

Kara Göl / Lake Placid (2000) Online İzle & Türkçe Dublaj













TUR================>Komedi / Korku

YONETMEN ===========>Steve Miner

SENARYO ============>David E. Kelley

GOSTERİM TARİHİ=======>19 Mayıs 2000

YAPIM ==============>2000 - ABD

SURE ===============>82 Dk ..

Oyuncular============> Bill Pullman, Bridget Fonda, Oliver Platt, Brendan Gleeson, Betty White



KONU==>



Kara Göl'e hoşgeldiniz. Durgun suları vahşi doğanın bir parçası olan bu göl, ölümü en son beklediğiniz yerdir. Hele bu ölüm, 9,5 metrelik, sivri dişli Crocodylus'tan gelirse… Türlerin en eskilerinden biri olan bu yassı burunlu saldırgan, insan tadına merakı ve zarar görmeyen kalın derisi yüzünden bölge halkının kabusu haline gelir. Onu durdurmak için bir araştırma grubu kurulur.



Duygusal çöküntüyü atlatmaya çalışan doğa düşmanı bir paleontolog Kelly Scott (Bridget Fonda) ilk saha çalışmasına hevesle yola çıkar. Onun şehirli burnu büyüklüğü ve çıtkırıldımlığı, kendisiyle birlikte araştırmaya katılanları huzursuz etmektedir. Jack Wells (Bill Pullman) kadından mümkün olduğu kadar uzak durmayı tercih ederken, tuhaf şerif Hank Keogh (Brendan Gleeson) timsahı bir an önce bulup öldürmekten başka şey düşünmez. Varlıklı mitoloji profesörü Hector Cyr'in de yardımıyla (Oliver Platt) bu ilkel yırtıcıyı tuzağa düşürmeye çalışırlar.



Başrol oyuncusu Bridget Fonda şöyle diyor: "Senaryoyu ilk okuduğumda ne farklı ve muhteşem bir çalışma olduğunu farkettim. David usta bir ahçı sanki, yemeğin içine ne kattığını bilmiyorsunuz fakat hep lezzetli şeyler yapmayı başarıyor. Her zaman alışılmadık karakterler çiziyor. Onları sevseniz mi nefret mi etseniz kestiremiyorsunuz."







- TAM EKRAN İÇİN TIKLAYIN -











.



















.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder