23 Aralık 2009 Çarşamba

Galatasaray-Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında ilk hafta, dev bir 
Galatasaray'da Trabzonspor'la oynanacak Türkiye Kupası maçı öncesi sakatlar sıkıntı yaratırken, teknik direktör Rijkaard'ın forvette Arda'yı oynatmayı planladığı belirtildi.

Lig Tv'nin haberine göre: Sarı kırmızılılarda izinli olarak ülkesine giden Kewell'dan sonra sakatlığı bulunan Nonda'nın da Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Hollandalı teknik adamın bu mevkide Arda'yı görevlendireceği, yine sakatlığı bulunan Keita'nın maça yetiştirilmesine çalışılacağı ifade edildi.

Sabri ve Uğur'un da Trabzonspor maçında oynayamayacakları kesinleşirken Linderoth'un sağ bekte görev alacağı savunmanın Linderoth-Servet-Hakan Balta ve Caner'den oluşacağı belirtildi.

Teknik direktör Rijkaard'ın göbekte Mustafa Sarp-Barış ikilisine şans vereceği, sakatlığı bulunan Mehmet Topal'ın da riske edilmeyeceği öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor maçının ardından yöneticilerin teknik direktör Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verecekleri ve ikinci yarının başlayacağı tarih olan 22 Ocak'a kadar da transferin bitirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Yönetimin Hollandalı teknik adamın isteği üzerine önceliği forvete verdiği, ardından çok yönlü bir savunma oyuncusu ve bir de defansif orta saha transfer etmeyi planladıkları vurgulandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder