10 Aralık 2009 Perşembe

Facebook her gün büyüyor..


2007 sonlarında 2008 başlarında açılan facebook ya fazla bahsetmeye gerek yok eminim herkezin bir facebook hesabı vardır.. Şımdı facebook şoyle bir şeyki..
üye oluyorsun arkadaş buluyorsunuz artık :P yapıyorsunuz bir şeyler paylaşıyorsunuz yorum ypaıyorsunuz kız ayarlıyorsunuz.. hmm daha daha daha ne ler var neler..fotoğraf paylaşıyorsunuz yazı yazıyorusnuz sayfa açıyorsunuz gruplara katılıp grup yapıyorsunuz.
gerçekten adamlar en gelişmiş sistemlerden birisini yaptılar..bazen dusunuyorumda her şeyi yapılabilirde şu bildirimler gerçekten zor web tasarım yapan kodlayan bi arkadaşımızda dusundugunde gerçekten mantık tıkanıyor arkadasının fotoğrafına bırısı yorum ypaınca geliyor ama sende yorum yapmışsan yapmamışsan..gelmiyor oyle bir şey anasayfada listeleniyor bağlantılar oda garip bir şey..
hemde sahibi bir gençmiş oyle okumuştum bir yerde ve giderek gelişen ve genişleyen bir site olan facebook bilmem kaç milyon uyesı ( her gün artıyor ) ile paraları kırıyor..Şuanda en buyuk sıtelerden bırısı oldugu kanaatıne varmıssınızdır her halde sizde..
ve tahminen sahibi her saat bası bi altılı tuturuyordur =)
neyse facebookdan bu kadar bahsetmek yeterli…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder