5 Aralık 2009 Cumartesi

ESKİŞEHİRSPOR-FENERBAHÇE maçının özetini izle - 05.12.2009


ESKİŞEHİRSPOR-FENERBAHÇE 05.12.2009

maç özetini aşağıdan izleyebilirsiniz...

Fenerbahçe, Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı sezonun iddialı takımlarından Eskişehirspor’a konuk oldu.


Ligde iki haftadır 3′er golle mağlup olan Fenerbahçe, bu seriye son vermek amacıyla çıktığı karşılaşmanın ilk yarısında istediği oyunu tam olarak yansıtamadı. Eskişehirspor’un zaman zaman tehlikeli olduğu ilk yarıda taraflar gol sesi bulamadı ve devre arasına golsüz eşitlikle girildi.

İkinci yarıda ise ev sahibi Eskişehirspor ağırlığını ortaya koymaya başladı. Mücadelede dakikalar 62′yi gösterirken Volkan’ın ortasında arka direkte müsait pozisyonda Adem Sarı, gelişine güzel bir vole ile topu Fenerbahçe ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 78. dakikasında sahneye bir kez daha Adem Sarı çıktı. Burak’tan aldığı pasla ceza sahasında topla buluşan Adem, zor ve beklenmedik bir pozisyonda topu bir kez daha Fenerbahçe ağlarına göndermeyi başardı ve skoru da 2-0′a getirdi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında Fenerbahçe daha baskılı taraf olmaya başladı. Baskılar 94. dakikada Lugano’nun golüyle karşılığını buldu. Fenerbahçe bu golle farkı bire indirse de, ligde üst üste 3. mağlubiyetini almaktan kurtulamadı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder