17 Aralık 2009 Perşembe

Düzenbaz Roger / Roger Dodger (2002) Online izle [ Kadınlar Nasıl Tavlanır İzleyin ]











































IMDB PUANI ==========>7.2/10

TUR================>Komedi

YONETMEN ===========>Dylan Kidd

SENARYO ============>Dylan Kidd

MUZİK= =============>Craig Wedren

GOSTERİM TARİHİ=======>26 Aralık 2003

YAPIM ==============>2002, ABD

SURE ===============>1 saat, 44 dk.

OYUNCULAR ==========>Jesse Eisenberg, Ben Shenkman, Campbell Scott, Isabella Rossellini, Jennifer Beals, Morena Baccarin, Elizabeth Berkley, Mina Badie, Chris Stack, Lisa Emery, Flora Diaz, Stephanie Gatschet, Colin Fickes, Tommy Savas, Gabriel Millman









KONU==>

Manhattan'ın parlak ışıklarıyla kıyaslanan, Artisan Enterntainment'ın izleyiciyle buluşturduğu Roger Dodger (Düzenbaz Roger), bekarlar cephesinde geçen savaştaki modern erkek egosuna komik, entelektüel bir bakış sunuyor. Campbell Scott'ın canlandırdığı Roger Swanson, 16 yaşındaki toy yeğeni stratejilerini sınamak için şehre gelene kadar, baştan çıkarma sanatında usta olduğuna inanan, kibirli, sosyetik bir adamdır. Dylan Kidd'in yazıp yönettiği, esprili ve zarif bir film olan Roger Dodger'da ayrıca, Isabella Rosselini, Jennifer Beals, Elizabeth Berkley ve yetenekli yeni oyuncu Jesse Eisenberg rol alıyor.



Komik biçimde kavrayan ve beklenmedik şekilde etkileyen Roger Dodger, erkeklerin kadınlarla olan ilişkilerindeki fazla yanlış yönlendirici yöntemlere zekice bir bakış sergiliyor. Campbell Scott hoş adam imajını, kafasında çapkın, kendi amacına göre kullanma yeteneği olan Roger haline getirerek, zeki ama duygusal bir alaycı tipin dinamik bir betimlemesini yapıyor. Televizyon ve Broadway'in tecrübeli oyuncusu Jesse Eisenberg de, olağanüstü bilge Nick karakteriyle, ilk kez başrol oynadığı bu filmde, bir o kadar şaşırtıcı performans sergiliyor. Kusursuz yardımcı oyuncu kadrosuyla desteklenen ve, kabına sığmayan ama yine de değeri fazla anlaşılmamış Dylan Kidd'in yönettiği Roger Dodger, Manhattan gece hayatının aldatıcı görünümünü güzelce yakalıyor. Eğlenceli olduğu kadar ne olacağı da önceden bilinemeyen Roger Dodger, hangi yaşta olursanız olun, büyümenin acılarını anlatan ödüllü bir komedi filmi.









BÖLÜM -1-





BÖLÜM -2-





BÖLÜM -3-








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder