21 Aralık 2009 Pazartesi

Combien Tu-Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun 18+


IMDB : 5,6
Tür : Dram / Komedi/Erotik
Gösterim Tarihi : 12 Mayıs 2006
Yönetmen : Bertrand Blier
Senaryo : Bertrand Blier
Görüntü Yönetmeni : François Catonné
Yapım : 2005 İtalya / Fransa 95 dk.
Oyuncular :Monica Bellucci (Daniela) Bernard Campan (François) Gérard Depardieu (Charly) Jean-Pierre Darroussin (André Migot) Edouard Baer Farida Rahouadj (Komşu) Sara Forestier (Muguet) Michel Vuillermoz François Rollin (Michael)


Filmin Konusu :Piyangodan Monica Belluci’yi kazansaydınız? Ya da hep hayalini kurduğunuz ancak yanına bile yaklaşamadığınız herhangi birini?
Kolay kolay yüzünüze gülmeyecek olan talih François’e selam vermeden geçmez. Piyangodan büyük ikramiyeyi kazanan adam da ilk iş olarak Pigalle gece kulüplerinin efsane güzeli Daniela’nın yanında alır soluğu.
Sıradan bir günde yanına bile yaklaşamayacağı bu kadına reddedilmesi güç bir teklif yapar. Karısı olarak geçireceği her ay 100.000 Euro ile ödüllendirilecektir. Paranın sıcaklığı erkenden elini yaksa da teklifi kabul eden Daniela Charly ve büyülü gece hayatından uzak kalmaya dayanabilecek midir?





Tags:Monica Belluci sex sahnesini izle,Monica Belluci sex,Monica Belluci sevişme sahneleri izle,Monica Belluci sevişme filmleri izle,Monica Belluci erotik filmlerini izle,Monica Belluci sex videoları izle,Monica Belluci porno,Monica Belluci filmleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder