21 Aralık 2009 Pazartesi

Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında albüm dinle indir



“Hazırım, Sevdim Sevilmedim, Çapkın, Oyalama Artık, Elbette, Unut Sevme, Neden, Melek, Aman Doktor” albümleri ile Türkiye’nin en iyi sanatçıları arasında yer alan Candan Erçetin’in yeni albümü Kırık Kalpler Durağında”, 16 Aralık 2009 Tarihinde “Pasaj Müzik” etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini alıyor.

Candan Erçetin; 10 Şubat 1963′te Anne, Priştina, baba Üsküp’lü, Arnavut göçmeni bir ailenin kızı olarak Kırklareli’de dünyaya geldi. İlkokulu Kırklareli’nde bitirdi. Erçetin, 11 yaşında İstanbul’da burs sınavına katıldı ve Galatasaray Lisesi’ni kazandı. 11 yaşında ailesinden ayrıldı. 1989′lu yıllarda Fransız Chanson’u ile tanıştı. 1978′de İstanbul Belediyesi Şan Okulu’na gitti ve şan dersleri aldı. 1986′da Norveç, Oslo’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’n da Türkiye’yi Klips ve Onlar grubu bünyesinde Halley şarkısını seslendirerek temsil etti ve grup Türkiye’nin o zamana kadar ki en iyi derecesini elde etti.






Tags:candan erçetin 2009, candan erçetin 2010, candan erçetin son albümü, candan erçetin yeni albümü, candan erçetin indir, candan erçetin kırık kalpler durağında dinle, candan erçetin kırık kalpler durağında indir, candan erçetin kırık kalpler durağında online dinle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder