3 Aralık 2009 Perşembe

Beşiktaş-Diyarbakırspor Maçını HD İzle - Maç Saatinde Maçı Burada İzleyebilirsiniz...


Maç saatinde maçı burada izleyebilirsiniz...

Maçı İzlemek İçin Buraya Tıklayın


Veya kategorilerden lig tv kategorisinden maçı izleyebilirsiniz


http://filmizleburada.blogspot.com/2009/11/lig-tv-burada.html






İnönü'de zirve hesapları!

Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor'u yenerek 30 puana ulaşan ve lider F.Bahçe ile puan farkını 1'e indiren Beşiktaş, Diyarbakırspor sınavına çıkıyor, liderlik hesapları yapıyor.. Siyah beyazlılar kazanmak, zirveye uzanmak, CSKA maçı için moral bulmak istiyor, sıkıntılı Diyar ise sürpriz kovalıyor..



-BEŞİKTAŞ-DİYARBAKIRSPOR-

Stat
İnönü Stadı

Saat
20.00

Hakem
Bülent Yıldırım

Yardımcı Hakemler
Cem Satman - Muhittin Gürses

Dördüncü Hakem
Çağatay Şahan

-BEŞİKTAŞ CEPHESİ-
Sezon başında ezeli rakibinin 12 puan gerisine kadar düşen ve şampiyonluk yarışından koptuğu düşünülen, ancak hükmen sonuçlanan Ankaraspor galibiyeti dahil son 8 maçında 24 puan toplayarak ikinci sıraya yerleşen siyah-beyazlı takım, Diyarbakırspor ile yapacağı maçı kazanıp, bu sezon ilk kez liderliğe oturmak için de Fenerbahçe'nin deplasmanda Eskişehispor ile yapacağı karşılaşmada puan kaybetmesini bekleyecek.

Siyah-beyazlı takım, liderlik hesaplarının yanı sıra son karşılaşmalarda yakaladığı form grafiğini de sürdürmeye çalışacak.

-FERRARİ KART CEZASI SINIRINDA-
Beşiktaş'ta Diyarbakırspor maçı öncesi İtalyan oyuncu Matteo Ferrari, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Ligde bu sezon Galatasaray, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında sarı kart görerek 3 karta ulaşan Ferrari, karşılaşmada sarı kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve ligin 16. haftasında Manisaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

İtalyan oyuncu, Kasımpaşa maçında ise gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmüş ve Eskişehirspor karşısında görev almamıştı.

Diyarbakır Cephesi
Diyarbakırspor'da Yarın Oynanacak Beşiktaş Maçı Öncesi Büyük Şok Yaşanıyor. 20 Futbolcu Kulüpten Ayrılma Kararı Aldı.

Diyarbakırspor'da yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesi büyük şok yaşanıyor. 20 futbolcu kulüpten ayrılma kararı aldı. Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer'in göndereceğini belirttiği 12 futbolcunun da sözleşmesinin önümüzdeki günlerde biteceği belirtildi.

Diyarbakırspor'da sezon başından beri yaşanan maddi sıkıntılar kulübü dağılma noktasına getirdi. Beşiktaş maçı için İstanbul'a giden futbolcular avukatlarıyla görüşerek resmi işlemlerin başlatılmasını istedi. Kendilerine 1,5 yıldır ödeme yapılmayan bazı futbolcular ise Diyarbakırspor'u Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etmeye hazırlanıyor.

beşiktaş maçını izle,beşiktaş diyarbakır maçını izle,hd lig tv izle,canlı maç izle,naklen yayın,canlı yayın,lig tv izle,kanal 1,bedava lig tv,hd lig tv,sınırsız lig tv,lig tv seyret,beşiktaş maçını izle,justin tv,donmadan lig tv izle,sınırsız lig tv,full lig tv,hd lig tv,Bedava Lig Tv İzle %100 lig tv izle, bedava lig tv, Canlı Maç, Canlı Yayın, Lig Tv, maç izle, sopcast, turkcell süper lig, uydu, yayın , d-smart canlı bedava izle,dspor izle,futbolsmart izle spormax izle,justin.tv izle,ustream.tv izle,freedocast com,justin turks kanalı izle,mogulus.com,tv izle,veetle.com,tv izle free lig tv izle,bedava lig tv,ligtvdevu izle,online lig tv izle,online dspor izle,online futbolsmart izle,ligtv-izle,tv free lig tv blog tv canlı ligtv izle , Bedava lig tv izle, canlı lig tv, justin.tv, justin tv izle, canlı maç izle, ligtv izle, lig tv seyret, justin tv lig tv, ligtv canlı, maç özetleri izle,maç izle, full seyret,üye olmadan izle,net izle,direk izle,galatasaray maçını izle,fenerbahçe maçını izle,trabzonspor maçını izle,karşılaşmasını izle,doğrudan izle,dns ayarları yapmadan izle,beklemeden izle,sorunsuz maç izle,futbol keyfi,bedava maçlar,goller,dsmart izle - dsmart maç izle - dsmart naklen izle-dsmart canlı yayın izle,justin tv yayınları,sitene lig tv ekle,eklemek,izlemek,görmek,seyretmek,canlı maç izlemek,nasıl maç izlerim,lig tv nasıl izlenir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder