4 Aralık 2009 Cuma

Beşiktaş - Diyarbakırspor Maçı Özeti


MAÇ ÖZETİ EN ALTTA iyi seyirler...

ve BÜLENT YILDIRIM KARŞILAŞMAYI BİTİREN DÜDÜĞÜ ÇALIYOR..

dk 95.. Diyarbakırsporda Tazemeta da yerde oyun yine durmuş durumda.. bu da SARI KART olarak Tazemeta ya geri dönüyor..

dk 93.. Celalettin in sakatlığı sebebiyle oyun durdu.. Bu kayıp sürede mutlaka ilave edilecektir.. kronometreler 94.dakikayı gösteriyor ancak oyun devam ediyor.

dk 90... Dört dakika kayıp süre işaret ediliyor.. Kayıp süre oynanıor. Beşiktaş bastırıyor. İbrahim Kaş şimdi Ekrem ondan tekrar İbrahim e top hızlı aut..

dk 90.. Karşılaşmanın son dakikası ancak kayıp süre oynanacak. golsüzlük devam ediyor

dk 88.. Tazemeta Beşiktaş defansının arkasına sarktı topla buluştu kaleci Rüştü ile karşı karşıya ona da bir çalım çapraza kaydı vurdu top ağlarda .. Ancak bayrak havada ilk çıkış anında ofsaty olduğu işaret ediliyor. Beşiktaş lıların yüreğinin ağzına geldiği an.

dk 86.. Gökhan.. Gökhan.. Gökhan.. Kalesinde devleşti adeta.. Bobo altıpastan bomboş kaleye vurdu.. Bu pozisyonu kelimelerle anlatmak mümkün değil.

dk 84.. İlginç bir an Tabata Diyarbakırspor ceza sahasına girdi çaprazdan tam vuracaktı ki hemen yanında bulunan İsmail in bileğine vurdu. İki futbolcu da acı içinde yerde.. Hem gol kaçtı hem de birbirlerini düşürdüler.. Rakip futbolcu yapmış olsa penaltı bile olur..

dk 81.. Son 8 haftanın flaş takımı Beşiktaş, inönü de , ligin ateş hattındaki takımlarından Diyarbakırspor karşısında henüz gol atabilmiş değil.. Karşılaşmanın son 10 dakikası içindeyiz. Ziya Doğan son değişikliğini yapıyor. ÜMİT BOZKURT oyuna giriyor ve bu dakikada sakatlanan ERDİNÇ oyundan çıkan oyuncu..

dk 80.. Beşiktaş yükleniyor karambol korner.. Beşiktaş seyircisi bu dakikada takımını inanılmaz bir şekilde motive eden tezahüratlar yapıyor.. Korner kullanıldı defans uzaklaştırdı..

dk 76.. Diyarbakırspor tehlikeli yerdenserbest vuruş kullanıyor. İkinci yarıda Abdullah ın yerine oyuna giren Erhan topun başında yerden sert vurdu Rüştü son anda dokundu buna rağmen top direkten döndü.. Diyarbakırspor için çok şanssız bir an.. Beşiktaş için şans anı..

dk 75.. Diyarbakırspor ikinci yarıda daha çok pozisyon buluyor. Golle burun buruna geliyor.. İşte Tazemeta biraz daha çabuk olabilse Rüştü'nün müdahalesinden önce topu ağlara yollaması içten bile değildi.. Karşılaşmanın son çeyrek saatinde dakikalar Beşiktaş aleyhine çalışıyor

dk 71.. NİHAT VE FİNK çıkıyor EKREM ve BOBO oyunda.. Oyuna girer girmek kafayı vuruyoür top dışarda..

dk 70.. Beşiktaş ta iki değişiklik birden yapacak Mustafa Denizli.. oyunun durması bekleniyor bu arada Diyarbakırspor atakta Celalettin orta ama orda kimse yok. İsmail çok rahat alıyor

dk 68.. Mustafa Denizli kilidi bir türlü açamadı.. Şimdi Bobo yu oyuna hazırlıyor.. birazdan Bobo oyuna girecek..

dk 58.. Nihat öyle bir gol kaçırdı ki.. Olmaz böyle şey dedirtti.. Kaleci ile karşı karşıya sert vurdu ama Gökhan'a nişanladı..

dk 54.. Beşiktaş çok tehlikeli bir yerden kaleyi cepheden gören bir noktadan ceza sahası yayının 5 metre gerisinden serbest vuruş kullanacak.. Topun başında Tabata var.. Nihat var.. Tello da geldi.. Tello direk kaleye sert kullandı üstten aut.

dk 51.. İkinci yarıda Diyarbakırspor oyunu riske ediyor. Önde basıyor. Beşiktaş'ı sahasından çıkartmamaya çalışıyor ve çok adamla hucümda çoğalarak pozisyon bulmak için oynuyor.. ikinci yarının ilk 5 dakikasında bunnda da başarılı oluyor. Ancak Diyarbakırspor gibi gücü oranında oynaması gereken takımlar için bu tür oyun sistemi oldukça büyük risk..

dk 49.. İlk yarıda ilk pozisyonunu 41. dakikada bulan Diyarbakırspor mutlak bir golü Şener'in ayağından kaçırdı. çaprazda yakından vurdu Rüştü iyi kapadı..

dk 45.. İnönü de ikinci yarı başladı.. Beşiktaş ta oyuncu değişikliği var YUSUF un yerine TABATA oyunda ikinci yarıda. Diyarbakırspor'da Job'un yerine Mendoza, Abdullah'ın yerine Erhan girdi.

İKİNCİ YARIDA TEKRAR BİRLİKTE OLACAĞIZ. BİZDEN AYRILMAYIN..

dk 45.. Kayıp süre 2 dakika işaret ediliyor.. Ve kayıp sürenin de son dakikası oynanıyor. Hakem Bülent Yıldırım saatine bakıyor.H Her an karşılaşmayı bitirebilir.. VE BÜLENT YILDIRIM İnönü'de ilk yarının golsüz kapandığını işaret eden düdüğünü çalıyor..

dk 45.. İnönü de karşılaşmanın ilk yarısının son dakikası oynanıyor. Kayıp süre henüz işaret edilmedi.. Oyun fazla da durmadı. Bu arada inanılmaz bir gol kaçırdı beşiktaş Fabian Ernst altıpas tan vurdu Gökhan mutlak golü çıkartıyor.. Erns uzun süre elleri ile yüzünü kapatıyor ve NASIL KAÇIRIRIM bunu diyor..

dk 41.. Diyarbakır'ın ilk tehlikeli atağı bu dakikada geldi bir kontraatak ta Şeref sağdan ortaladı altıpas da Tazemeta vurdu ancak üstten aut..

dk 39.. Beşiktaş kapalı tribün önünden serbest vuruş kullanıyor ceza sahası içinde karambol Erdinç uzaklaştırdı şimdi Şener ile kontraya çıkıyor Diyarbakır ceza sahası yayı üzerine bir pas Tazemeta topla bulaşamıyor ayağının altından kaçırıyor..

dk 36.. Yusuf Şimşek ceza sahası dışından yerden sert bir şut kale direğinin hemen yanından aut..

dk 35.. Tolga ve Sivok hava topunda çarpışıyor. Tolga'nın başından alnına doğru akan bir kan var.. Hakem Bülent Yıldırım oyunu durduruyor ve tedavisinin yapılması için Tolga yı oyun kenarına davet ediyor.. Tolga da sinirli , Sivok un dirseği ile kafasına vurduğunu işaret ediyor

dk 33.. Nihat kaptı topu ceza sahasına girmek istiyor arkasından Erdinç takipte, Nihat şutunu atıyor, ancak Erdinç in darbesi ile dengesi bozulunca şut da dengesiz oluyor..

dk 31.. Nihatla köşe vuruşu kullandı Beşiktaş, Ferrari çok güzel yükseldi kafayı vurdu , Gökhan yine başarılı aynı güzellikte önledi.. Ferrari de , Gökhan'ın başını okşadı ve tebrik etti..

dk 30.. İnönü de karşılaşmanın üçte birlik bölümü geride kaldı.. Gol yok.. Ancak Beşiktaş'ın önemli pozisyonları var. Diyarbakırspor gol şansını tek forvet ve kontraataklara bırakmış durumda..

dk 27.. Fink, İsmail'e arapası ceza sahası içinde iki Diyarbakırlı ile mücadelede son anda Tolga'nın müdahalesi ve bir korner daha.. Korner kullanıldı Şener uzaklaştıdı.

dk 23.. Beşiktaş bir köşe vuruşu daha kullanacak. Yine Nihat topun başında .. Ön direğe orta kimse dokunamıyor kaleye paralel giden top auta çıkıyor.. İlginç bir andı..

dk 21.. Nihat kaleyi karşıdan gören bir yerden yaklaşık 35 metre, Diyarbakır defansına çarpıyor kaleci Gökhan dikkatli ve takip ettiği topu kazanıyor..

dk 18.. Beşiktaş korner kullanıyor uzak direğe Ferrari yükseldi ama ondan önce Diyarbakır defansı yine kornere atıyor.. Şimdi karşı taraftan Nihat kullanıyor korneri penaltı noktası üzerine Sivok yüksekdi dokunamadı top açıldı Ayman aldı topu orta sahayı hızla geçti orta Ferrari uzaklaştırdı.. Oyun bu dakikalarda tempo kazandı..

dk 12.. Erdinç sert bir hareket SARI KART görüyor..Beşiktaş çok hızlı başladı..

dk 6.. Beşiktaş mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamad Fink sağ kanatta ERnst e verdi Ernst yerden ortaladı Tello vurmadı Nobre önüne düşen topa çok müsait durumda gelişine vurdu ancak top auta gitti.. Beşiktaş erken bir golden oldu

dk 1.. İnönü de karşılaşma başladı her iki takıma da başarılar..


HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Muhittin Gürses
BEŞİKTAŞ

Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İsmail, Fink, Ernst, Nihat, Yusuf, Tello, Nobre

DİYARBAKIR

Gökhan, A.Çetin, Tolga, Erdinç, Celalettin, Şener, Ayman, Barış, Desire Job, Abdullah, Tazemeta

Birazdan Burda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder