19 Aralık 2009 Cumartesi

Benim Çılgın Türk Dügünüm / Meine Verruckte Türkische Hochzeit (2006) Online izle











[FILMARSIV_GOSTER][/FILMARSIV_GOSTER]



Yapım :2006, Almanya

Tür :Komedi

Yönetmen :Stefan Holtz

Senaryo aniel Speck

Oyuncular :Baki Davrak, Aykut Kayacık, Hilmi Sözer, Özay Fecht, Florian David Fitz, Mandala Tayde, Katrin Sab, Suzan Demircan, Ercan Özçelik, Charly Hübner

Yapımcı :Anita Schneider, Nina Müller, Christian Becker, Janine Jackowski

Görüntü Yönetmeni :tephan Wagner, Bernhard Jasper

Müzik :Rainer Kühn

Süre :1 saat, 30 dk.

Gösterim Tarihi :30 Mart 2006



Konusu

Fitz (31), filmin çekimleri sırasında kendisini büyük bir ailenin parçası gibi hissettiğini belirterek, "Aslında aile içinde birlik ve beraberlik duygusu biz Almanların unuttuğu ve Türklerden öğrenmemiz gereken bir olay" dedi.

Fitz, filmde iki farklı kültürün bir araya gelmesinin anlatıldığını kaydederek, "Filmimiz, Almanların ve Türklerin yanlış duygularını ortaya çıkarıyor, yine de bu insanlara sevgi dolu bakıyor. Film, sadece bir komedi değil, aynı zamanda tabuları yıkma cesaretini de gösteriyor" diye konştu.

Filmde "Götz" adlı bir dükkan sahibini canlandıran Fitz, Mandala Tayde adlı oyuncu tarafından canlandırı*** "Aylin" adındaki Türk kızına aşık oluyor. Götz, hukuk öğrenimi gören Aylin ile evlenebilmek için önce ailesinin sevgisini kazanması gerektiğini anlıyor. Ancak Aylin'in "Süleyman" adlı babasını canlandıran Hilmi Sözer evliliğe karşı çıkıyor, çünkü kızını, Gandi Mukli'nin canlandırdığı "Tarkan" adlı Türk doktorla evlendirmek istiyor.

Götz'ün gazeteci annesini canlandıran Katrin Sass da oğlunu liberal bir şekilde yetiştirmesine ve kendisini dünyaya açık bir insan gibi görmesine rağmen, Aylin ile ilk kez tanıştığında oğlunun bir Türk kızıyla beraberliğini tasvip etmiyor ve olaylar bu şekilde gelişiyor.






**************



CD-1-



~ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ~



CD-2-



~ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ~
***************

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder