21 Aralık 2009 Pazartesi

Avatar - Tr Alt Yazı İzle - Hd İzle (divx)


Sinema tarihine "gelmiş geçmiş en geniş bütçe ile yapılan film" olarak geçen ve sinemalarda yüksek teknoloji ürünü "3D" tarzında gösterilen Avatar filmi vizyonda...

Terminatör ve Titanik gibi unutulması zor filmlerin altında imzası bulunan James Cameron yeni Avatar filmiyle de adından yıllarca söz ettirecek gibi.

Film , yarı felçli ve eski bir savaşçı olan Jake Sully'nin Pandorra isimli gezegene gönderilmesini ve orada tekrar eski savaşçı ruhuna kavuşmasını anlatıyor. Pandorra gezegeninin hava koşulları ve atmosferi zehirli olduğundan Sully'yi yeni üretilmiş , Avatar adındaki program ile güçlendiriyorlar. Yani Jack Sully şu an işe yaramayan bedenini yeni bir boyutta istediğii gibi kullanabilecek.

Senaryosu açısından bile 2009 yılının en başarılı filmi olduğunu söylemek galiba sinemaseverleri tatmin etmeye yetecek.Hayal gücümüzü aynı "Terminatör" serilerinde olduğu gibi aşırı zorlayan Avatar'ın yeni sinema filmi orijinal dilinde sizlerle. ( Avatar en iyi ilk 50 filmin arasından 49. sırada bulunuyor )

Film Bilgileri

Imdb Puanı: 8.9-10
Yapım:2009 , Abd
Tür: 3D , Fantastik , Gizem , Bilim Kurgu , Savaş
Yönetmen ve Senaryo : James Cameron
Yapımcıları : James Cameron, Colin Wilson, Josh Mclaglen, Jon Landau
Süre: 166 dakika
Avatardaki (2009 filmi ) Oyuncular :Michelle Rodriguez,Giovanni Ribisi, Sam Worthington,Zoe Saldana ve Sigourney Weaver.
1.BÖLÜM

2.BÖLÜM

3.BÖLÜM

4.BÖLÜM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder