15 Aralık 2009 Salı

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı / The Princess Diaries 2 (2004) Online İzle





















Filmin Konusu :



Çekici oyuncu Anne Hathaway (Ella Enchanted) ve Akademi Ödüllü Julie Andrews (En İyi Bayan Oyuncu, Marry Poppins, 1964) ile bu modern peri masalı kaldığı yerden devam ediyor! Genovia'nın gelecekteki kraliçesi Prenses Mia (Hathaway), bir kızın isteyebileceği herşeye sahiptir - sürekli hayalini kurduğu büyülü bir romantizmin dışında. Fakat, Mia kraliçeliğin hayallerini kurarken, kısa süre içerisinde evlenmediği taktirde ailesinin tahttaki hakkını kaybedeceğini öğrenince şaşkına döner. Komik aksaklıklarla dolu bu kendini keşfetmeyi ve rüyaların gerçekleşmesini anlatan bu eğlenceli film tüm aileniz için!

Princess Diaries'in devamı olan filmde, Mia Thermopolis artık liseden mezun olmuştur ve prenseslik görevlerini yerine götürmek üzere Genova'ya doğru yola koyulur. En yakın arkadaşı Lilly de ona yaz boyunca eşlik eder.



Mia, prensesliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirebilmek için derslerine devam eder. Binicilik, okçuluk gibi kraliyet ailesine yakışır konularda eğitim alır. Ancak, kraliçelik tacını beklediğinden önce alacak olması ve bundan da önce evlenmek zorunda kalması Mia'nın hayatını altüst eder.










**************CD 1







CD 2





CD 3




***************

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder