8 Temmuz 2009 Çarşamba

Transformers 2 Yenilerin İntikamı




Transformers 2 Yenilerin İntikamı izle


Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 24 Haziran 2009
Yaş Sınırı : 13
Yönetmen : Michael Bay
Senaryo : Ehren Kruger , Roberto Orci , Alex Kurtzman
Görüntü Yönetmeni : Ben Seresin
Müzik : Steve Jablonsky
Yapım : 2009, ABD , 147 dk.
Oyuncular===============>Megan Fox, Shia LaBeouf, Teresa Palmer, America Olivo, Isabel Lucas, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Aaron Hill, Rainn Wilson, Samantha Smith, Kevin Dunn, Jonathon Trent, Matthew Marsden, John Turturro, Darius Mccrary, Jareb Dauplaise, Peter Cullen, Cornell Womack, Julie White, Karina Michel, Mark Ryan, Robert Bizik, Romon Rodriguez, Yvetta Young

Sam Witwicky, Transformers'ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır'daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.

Transformers: Yenilenlerin İntikamı, 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk Transformers 'ın devamıdır. İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar arasındaki savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini Steven Spielberg yaptı.
Başrollerinde Shia LaBeouf Megan Fox ikilisinin bir kez daha kamera karşısına geçtiği ikinci filmde izleyiciler daha fazla robotla tanışırken maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılacak ..






























EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder