21 Temmuz 2009 Salı

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar


Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar izle


Eğlenceli bir komedi aşk filmi beğenerek izleyeceğinizi umduk. Erkeklern en söylediği değil kadınların ne anladığı önemli ve mevzu bahis bu filmde. Gülerken bizi hatırlayın.

Tür : Romantik / Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 24 Nisan 2009
Yönetmen : Ken Kwapis
Senaryo : Abby Kohn , Marc Silverstein , Greg Behrendt (Kitap) , Liz Tuccillo (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : John Bailey
Yapım : 2009, ABD / Almanya , 129 dk. Bu güzel filimde bol bol gülezeksiniz.

Oyuncuları: Ben Affleck (Neil), Jennifer Aniston (Beth), Drew Barrymore (Mary) , Jennifer Connelly (Janine), Kevin Connolly (Conor) , Bradley Cooper (Ben) , Ginnifer Goodwin (Gigi) , Scarlett Johansson (Anna) , Justin Long (Alex)

Bir telefonun başına oturmuş, daha önce sizi arayacağını söylemiş erkeğin geri aramasını mı bekliyorsunuz? Ya da kız arkadaşınızın artık sizinle niye uyumadığını anlayamıyor musunuz? Ya da belki ilişkinizde ileri adım atamıyorsunuz. Belki de sadece o kişi size göre değildir…

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar” birbiriyle bağlantısız, 20’li 30’lu yaşlarında Baltimore’lu bir grup insanı konu alıyor. Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya, bir yandan da “istisna yoktur” kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar.










EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder