25 Temmuz 2009 Cumartesi

Kanlı Hesaplaşma - Jackie Chan Filmleri izle









Tokyo'daki Çinli göçmenler, Japonlar tarafından kabul görmemekte, hayatlarını saklanarak ve korku içinde sürdürmektedirler...

Köşe bucak yaşanan bu hayatların Çin'in kuzeyinde sade ve dürüst bir hayat süren Steelhead (Jackie Chan) tarafından anlaşılması oldukça zordur. Steelhead, bir süre önce Tokyo'ya giden kız arkadaşı Xiu Xiu'dan haber alamamaya başlayınca tehlikeli bir maceraya atılır ve kız arkadaşının peşinden yola koyulur.

Steelhead, Tokyo'ya ulaştığında buradaki Çinli göçmenlerin sadece Japonlar'ın değil Çinli çetelerin de baskısı altında olduklarını görür. Kız arkadaşını ararken farkında olmadan bir yakuza ile karşı karşıya kalan Steelhead, ne tesadüftür ki yakuzayla karşılaşınca kız arkadaşını da bulmuş olur. Ancak Xiu Xiu, Japon kimliği edinmiş ve bir yakuza olan Eguchi ile evlenmiştir.

Steelhead arkadaşlarının güvenini kazanır ve Eguchi ile bir ortaklığa girişir. Bir rakibini yenmesine yardım edince Eguchi ona Shinjuku'nun gece kulüplerinin yönetimini verir. Ancak Steelhead'in bu çete işlerine bulaşmak gibi bir niyeti yoktur. Tokyo'nun dışında yeni bir iş ve yeni bir aşk bulur. Fakat bu huzurlu yaşamı fazla uzun sürmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder