24 Temmuz 2009 Cuma

Güneye Doğru - Vers Le Sud 2006 Vizyon Dram Türkçe DublaJ


Tür: Dram
Yönetmen: Laurent Cantet
Senaryo: Robin Campillo, Laurent Cantet
Görüntü Yönetmeni: Pierre Milon
Yapımcı: Simon Arnal, Caroline Benjo, Carole Scotta
Gösterim Tarihi: 25 Ocak 2006
Yapım: 2005 / Fransa, Kanada
Süre: 108 Dk ..
Oyuncular: Karen Young, Charlotte Rampling, Anotte Saint Ford, Daphné Destin, Guiteau Nestant, Jackenson Pierre Olmo Diaz, Jean Delinze Salomon, Kettline Amy, Louise Portal, Lys Ambroise, Marie-laurence Hérard, Pierre-jean Robert

KONUSU

Film 1970'ler sonunda Haiti'de geçiyor. Kendi ülkelerinde yalnız, terkedilmiş, erkekler tarafından ihmal edilmiş orta yaşlardaki Kuzey Amerikalı kadınlar Ellen, Brenda ve Sue, Haiti'de yerli erkeklere para ödeyerek dünyevi isteklerine çekinmeden teslim olmaktadırlar. Ellen Boston'da Fransız edebiyatı profesörüdür, Brenda Savannah'da yaşayan ve tatmin edilememiş bir eş, Sue ise Kanadalı bir işçidir. Eden'in ikinci bahçesinde bu üç kadın ne çevredekilerin fakirliğiyle ne de Baby Doc'un diktatör rejimiyle ilgilenmektedir. Sorun şudur ki bu 3 kadından ikisi tek bir adama Legba'ya ilgi duyarlar ..

İşsizlik yüzünden sihayi gençlerin tatile gelen yabancı yaşlı turistler ile para karşılığında birlikte olmalarını anlatan ilginç bir film.Filmdeki doğa güzelliği içinizi ısıtıyor.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder