15 Temmuz 2009 Çarşamba

Transformers 2 Revenge Of The Fallen Filmini İzle

Transformers 2 Revenge Of The Fallen Filmini İzle

Müthiş bütçesi ve olağanüstü görsel efektleriyle karşımıza gelen transformers yenilenlerin intikamı yine soluksuz bir macerayla bizi karşı karşıya bırakıyor. Kaliteli bir bilim kurgu izlemek isterseniz sakın kaçırmayın.

Tür: Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon.
Yönetmen : Michael Bay.
Senaryo : Ehren Kruger , Roberto Orci , Alex Kurtzman.
Görüntü Yönetmeni : Ben Seresin.
Müzik : Steve Jablonsky.
Yapım : 2009, ABD , 147 dk.

Oyuncuları: Shia LaBeouf (Sam Witwicky) , Megan Fox (Mikaela Banes) , Josh Duhamel (Kaptan Lennox) , Tyrese Gibson (Robert Epps) , John Turturro (Agent Simmons) , Matthew Marsden (Graham) , Ramon Rodriguez (Leo)

Sam Witwicky, Transformers’ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.

Transformers: Yenilenlerin İntikamı, 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk Transformers ‘ın devamıdır. İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar arasındaki savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini Steven Spielberg yaptı.

Başrollerinde Shia LaBeouf – Megan Fox ikilisinin bir kez daha kamera karşısına geçtiği ikinci filmde izleyiciler daha fazla robotla tanışırken maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılacak. Linke tıkladıktan sonra continue video yazısına tıklayın. Arkasından playe basın connecting yazar bekleyin iyice dolmasını. Flm divx kalitesinde ve özel divx oynatıcı codec yüklenmesi gerekebilir.
Transformers 2 İZLE 1. bölüm

Transformers 2 İZLE 2. bölüm

Transformers 2 İZLE 3. bölüm

Transformers 2 İZLE 1. bölüm YEDEK

Transformers 2 İZLE 3. bölüm YEDEK
yukardaki linklr div-x dir altakiler yeni eklendi iyi seyirler ve eylenceler.


İzlenmeye Değer Diğer Sinema Filimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder