3 Temmuz 2009 Cuma

Seytan Marka Giyer - The Devil Wears Prada 2006 Vizyon Komedi/Dram Tr.Alty.


Yönetmen : David Frankel
Senaryo : Aline Brosh Mckenna
Oyuncular : Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci, Adrian Grenier
Filmin Türü : Komedi, Drama
Orijinal Adı : The Devil Wears Prada
Yapımcı Firma : 20th Century Fox
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : Fransızca / İngilizce
Filmin Süresi : 109 dakika
Resmi Sitesi : http://www.devilwearspradamovi..
Dağıtıcı Firma : Özen Film
Vizyon Tarihi : 06.10.2006

KONUSU

New York moda dünyasının göz alıcı karmaşasında , 0 bedenli muhteşem kadınlar içindeyken saçınızın kötü olduğu bir gün iş hayatınızın sonu olabilir. İşte Runway Dergisi bu inanılmaz cehennemin tam ortasıdır. Miranda Priestly (Meryl Streep) ise moda dünyasının en güçlü kadını Runway’in korku salan kraliçesi kendisine bir asistan alacaktır. Milyonlarca kızın hayatını verebileceği bir iş ise sıradan bir NewYork’lu olan Andy Sachs (Anne Hathaway) için göz kırpmaktadır. Yapacağı iş kesinlikle kendisine saygısı olmayan insanların yapabileceği türden, yaşamı bırakıp çalışmaya dayalı bir tür Miranda köleliğidir.

Akıllı ve özverili bir insanın başedemeyeceği türden değildir ama bu çok şık köleliğin tabii bedelleri de ağırdır.

Aslında Andy bu iş için kesinlikle yanlış tercihtir fakat asla vazgeçmeyen biri olması onun işi almasına hatta mükemmel bir şekilde baş etmesine yarayacaktır.

Kariyer adımlarını her geçen gün Manola’larının üzerinde atmayı başarabilen Andy ne yazık ki Dolce ve Gabbana artık kesinlikle karıştırmayacaktır fakat Erkek arkadaşı ve tüm dostları ondan yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayacaktır. Miranda’nın dünyasından biri olmayı her ne kadar becerse de artık yalnız biri olmaya adaydır.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder