5 Temmuz 2009 Pazar

İçimdeki Şeytan - Alone


İçimdeki Şeytan - Alone izle


Tür : Gerilim / Komedi
Gösterim Tarihi : 3 Temmuz 2009
Yönetmen : Banjong Pisanthanakun Parkpoom Wongpoom
Senaryo : Aummaraporn Phandintong , Banjong Pisanthanakun , Sopon Sukdapisit , Parkpoom Wongpoom
Görüntü Yönetmeni : Niramon Ross
Müzik : Chartchai Pongprapapan
Yapım : 2007, Tayland , 90 dk.
Oyuncular
Marsha Wattanapanich (Pim / Ploy) , Vittaya Wasukraipaisan (Vee) , Ratchanoo Bunchootwong (Pim ve Ploy�un annesi)

KONUSU
Pim Tayland'taki geçmişini bırakıp çok sevdiği kocası Vee ile Kore'de yeni hayatına başlar. Mutlu giden hayatları ta ki Pim'e Tayland'tan bir telefon gelmesine kadar sürer. Telefonla gelen haberde Pim'in annesinin hastalığına bir türlü teşhis konulamadığı ve çok hasta olduğu Pim ve Vee'nin birlikte, Pim'in annesinin yanına dönmeleri gerektiği söylenir.
Pim Tayland'a vardığında geçmişte yaşadığı acı anılarla dolu bir tecrübeyi hatırlar. Fakat bu anılar geçmişte yaşadıklarından farklıdır. Bu geçmişe dönüşleri daha içten hisseder sanki o olaylar Pim'e çok yakın birisinin hisleri gibidir. Pim bu duyguları hissettiğinde bir süre sonra bir ikiz kardeşinin olduğunu hatırlar. Ve tüm anılar zihninde yavaş yavaş canlanmaya başlar.
Böylece bu yap-bozun parçaları netleşmeye başlar. Pim artık bu garip hislerinin sebebinin farkına varır. Böylece iki yaşam birbirine bağlanmaya başlar. Pim bundan sonra bir daha özgür olamayacaktır. Bu aslında korkunç bir farkındalığın başlangıcıdır. Pim'in bu kötü tecrübeleri unutmasına engel olan bir şey vardır. Onun neden bu tecrübeleri unutmaması istenmektedir?








EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder