1 Temmuz 2009 Çarşamba

Ferrari Videoları İzle - Beşiktaş Transferi - Matteo Ferrari Videoları



Ve Ferrari Beşiktaş'ta!
Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği ve transfer etmek istediği Cezayir asıllı italyan futbolcu Matteo Ferrari ile 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Son bir haftadır bu futbolcu ile ilgili temaslarını arttıran Siyah-Beyazlı kulübün, Ferrari ve kulübü Genoa ile anlaşma vardığı öğrenildi.

Genoa ile 30 Haziran 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşında ve 1.83 boyundaki İtalyan futbolcunun bonservisine ve kendisine ne kadar ücret verileceğinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.

MATTEO FERRARİ KİMDİR?

Matteo Ferrari 5 Aralık 1979'da Cezayir'de dünyaya geldi. Babası İtalyan, annesi Gineli olan Ferrari stoper mevkiinde görev alıyor. Kariyerine İtalya'nın Inter takımında başlayan Ferrari güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Kariyerinde yurtdışı tecrübesi sadece İngiltere'nin Everton takımında yaşayan stoper; Genoa, Lecce, Bari, Parma'da kiralık olarak forma giydi. 2002 yılında Parma kulübü Inter'den oyuncunun bonservisini aldı. Parma'da 65 maçta 3 gol atan oyuncu, 2004 yılında Roma'ya transfer oldu. Burada 78 maçta forma giyerken, 2 gol kaydetti. Daha sonra 2005 yılında Everton'a kiralık giden oyuncu, 8 maçta boy gösterdi. Genoa'nın 2008'de Roma'dan oyuncunun bonservisini alması ile Genoa'da top koşturmaya başlayan Ferrari, 32 maçta forma giydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder