16 Temmuz 2009 Perşembe

17 Again - 17 Yeniden (Altyazılı)



17 Again - 17 Yeniden (Altyazılı) izle


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 19 Haziran 2009
Yönetmen : Burr Steers
Senaryo : Jason Filardi
Görüntü Yönetmeni : Tim Suhrstedt
Müzik : Rolfe Kent
Yapım : 2009, ABD , 102 dk.
OYUNCULAR:ZacEfron (Mike O Donnell (Genç Hali)) , Leslie Mann (Scarlett O Donnell) ,Matthew Perry (Mike O Donnell) , Allison Miller (Scarlett (Genç Hali)), Sterling Knight (Alex O Donnell) , Michelle Trachtenberg (Maggie ODonnell) , Thomas Lennon (Ned Gold) , Hunter Parrish (Stan)

KONUSU : 1989yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell okulun baskettakımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucununiçindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeniöğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.
Yaklaşık20 yıl sonra, Mike’ın şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır.Scarlet’la evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir,ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir velisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşıNed’in yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.
Ama Mike’a ikinci birşans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ıngörünümü belki 17 yaşında gibidir, ama 30 küsur yaşındaki tavırları2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz. Mikeen iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyişeyleri kaybedebilir…














EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder