21 Kasım 2009 Cumartesi

lida

Lida; Çin Halk Cumhuriyeti' nin güney kesiminde bulunan Yunnan eyaletinde yüzyıllardır yetişen ve geleneksel olarak yüzyıllardır kullanılan mucizevi bitkilerin ekstrelenmesi ile oluşturulmuş tamamen doğal bir üründür

Uzak doğuda yüzyıllardır özellikle yemeklerde ve zindelik amaçlı olarak da değişik biçimlerde işlenen bu bitkiler, inanılmaz kuvvetli bir etkiye sahiptir. Lida , şu an uzakdoğu ve Amerika' da zayıflama preperatları arasında en çok satan bitkisel besin takviyelerinden biridir.

Lida bir ilaç değildir! Başta Turunç Çiçeği Ekstresi olmak üzere toplamda 9 bitki ekstresi içeren % 100 doğal bir besin takviyesidir. İştah kesici ve tok tutan, hareketsizlik ve aşırı gıda tüketimi sonucu vücutta oluşan yağ stoklanmasının yakılmasını sağlayan oldukça güvenli bir üründür. İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır.

FX15 nedir

 Zayiflama Özelliginin yaninda içeriginde bulunan diger bitkiler, üzüm çekirdegi ekstresi, hücre zarlarini güçlendirir ve hücreleri oksidatif hasardan korur.

Antioksidan alimi sadece hastaliklardan korunmamiza saglamakla kalmaz, birde erken yaslanmayi Önler, gençlestiricidir ve enerji vericidir.

Lotus yapragi ekstresinin toksinlerden arindirici ve lipid düzeyini düsürücü etkisi vardir. Fazla kilolari gidererek sindirim sistemini düzenler.

Yapilan arastirmalar ayrica lotus yapraklarinin damarlari genisletip tansiyonu düsürdügünü ispatlamistir. Yesil çay antienflamatuar ve hücre yenileyicidir.

Dolasimi düzenler.

Kolestrolü düsürür.

Yesil çayin cildi sikilastirici Özelligi ile de zayiflama sürecindeki cilt sarkmalarini da Önler.

Içindekiler:

çinko 4 mg

C Vitamini 30 mg

üzüm çekirdegi ekstresi 10 mg

Lotus yapragi ekstresi 148 mg

Yesil çay ekstresi 80 mg

Mikrokristalin selüloz 98 mg



* Kapsüller bitki kÖkenlidir.

Diger içerik maddeleri: Mikrokristalin selüloz

Kullanim sekli:

- Yemeklerden 30 dakika Önce sabah - aksam 2 kapsül alinir.

- 60 kapsül 400 mg

- 60 günlük kullanim Önerilir. 

Pohudey

Pohudey zayıflama hapıdır

R10

R10 webmaster sitesidir

Seo yarışması

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder