1 Haziran 2009 Pazartesi

Hellboy 2004 Vcd





Caps Cd-1



Caps Cd-2



Filmin Konusu:


Hellboy


Nazilerin II. Dünya Savaşı sırasında gerçekleştirdiği karanlık deneylerden bir iblis doğdu: HELLBOY


Ama sonuç onların arzuladıkları gibi olmadı, hemde hiç..!


Bundan 60 yıl önce, İkinci Dünya Savaşı sırasında cehennem alevleri içinde doğan Hellboy(Cehennem Çocuğu), Yeryüzü'ne kötü ruhlu çılgın bir adam olan Grigori Rasputin tarafından kötülük yapması için getirilmiştir. Ahiretin habercisi olan Hellboy, Profesör Broom yönetiminde Müttefik Kuvvetler'in gizli bir kuruluşu olan B.P.R.D. (Bureau for Paranormal Research and Defense/Paranormal Araştırmalar ve Savunma Bürosu) tarafından kurtarılır. Profesör Broom, Hellboy'u kendi çocuğu gibi büyütür ve çocuktaki olağanüstü yetenekleri geliştirir. Karanlık kökenine rağmen, Hellboy şaşırtıcı biçimde iyilik yanlısı biri olur ve dünyayı tehdit eden kötü güçlerle savaşır.



Hellboy, B.P.R.D.'de"Deniz-Adamı" Abe Sapien ve piro-kinetik (yüksek ısı çıkararak, ateş üretebilen) Liz Sherman'ın da dahil olduğu çizgi dışı bir ailenin parçası olur. Korumakla görevli oldukları toplumdan bile gizlenen bu grup, Rasputin'e karşı en önemli savunma hattıdır. Rasputin'in amacı ise Hellboy'u tekrar karanlık tarafa geçirmek ve güçlerini bir dünya savaşı çıkarmak için kullanmaktır.

İmdb Linki:
Hellboy (2004)


User Rating: 6.8/10 (44,359 votes)
Download:

Cd-1
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
Cd-2
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting

Not:

Nero Recode Programıyla kaliteli şekilde tarafımdan riplenmiştir.Upload ve rip bana aittir.Rip=4 Saat Upload=5 Saat Toplam 9 Saat harcadım.Bi yorumu çok görmeyin arkadaşlar.İyi seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder