1 Haziran 2009 Pazartesi

Hancock / Türkçe Dublaj / DVDRIP / Tek Link






HANCOCK (2008)


Tür : Aksiyon / Fantastik / Dram

Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008

Yönetmen : Peter Berg

Senaryo : Vincent Ngo , Vince Gilligan

Yapım : 2008, ABD


Oyuncular


Will Smith (Hancock) , Charlize Theron (Mary Embrey) , Jason Bateman (Ray Embrey) , Lauren Hill (Helikopter Muhabiri) , Daeg Faerch (Michel)

Kahramanlar vardır…super kahramanlar vardır…ve bir de Hancock vardır. Büyük güçle birlikte büyük sorumluluklar da gelir – bunu herkes bilir- tabi Hancock dışında herkes.


Sinirli, uyuşmaz, alaycı ve yanlış anlaşılan Hancock.


İyi niyetli kahramanlar işlerini yapıp sayısız insanı kurtarabilirler, ama her zaman arkalarında insanı hayrete düşürecek kadar hasar bırakırlar. Halk artık bu durumdan usanmıştır. Yerel kahramanlarına minnettar olmakla birlike, Los Angeles’in iyi vatandaşları bu adamı haketmek için ne yaptıklarını merak ederler.


Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in hayatını kurtardıktan sonra alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar.Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır.














http://www.adrive.com/public/53d086c...71694e6fb.h tml

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder