29 Nisan 2009 Çarşamba

Gece 11:45 2005 - Dram Türk Sinema Filmi Full Online izle


Yönetmen Ercan Durmuş
Senaryo Burak Göral
Oyuncular Feridun Düzağaç, Yelda Reynaud, Yiğit Özşener, Yasemin Öztürk, İştar Gökseven
Filmin Türü Drama
Orijinal Adı Gece 11:45
Yapımcı Firma Gece Gündüz Yapım
Yapım Yılı 2004
Yapım Ülkesi Türkiye
Orijinal Dili Türkçe
Filmin Süresi 98 dakika
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 13.05.2005

Senaryosunu Burak Göral’ın yazdığı ve Ercan Durmuş’un yönettiği ‘Gece 11.45’ filminin baş rollerinde Feridun Düzağaç, Yiğit Özşener ve Yelda Reynaud yer alıyor.

Gece 11.45’in diğer rollerinde Nail Kırmızıgül, Yasemin Öztürk, Emin Gümüşkaya, Mehtap Bayri, İştar Gökseven, Nihat Odabaşı, İlkay Akdağlı, Tolga Durmuş ve Çağan Irmak var.

KONUSU

Üç insanın hayatının gece 11.45'te aynı sokakta kesişmesiyle başlayan film, hayata tesadüflerin yön verdiğini anlatıyor. Ailesini kaybedip sokaklarda yaşamaya başlayan, kağıt toplayarak hayatını kazanmaya çalışan umudunu kaybetmiş Kağıtçı Mehmet ile varolma mücadelesi veren, ideallerine uygun işler yapamamanın sıkıntısını yaşayan, genç yetenekli senarist Okan ve aile baskısından ve kocasından kaçıp sevdiği adamın yanına gelen, geçmiş yaşamına isyan eden Zeynep'in hayatları bir İstanbul sokağında gece yarısına dakikalar kala umulmadık şekilde kesişir. Hayat, bu üç insanı garip şekillerde bir araya getirir. Ancak, son kez gece 11:45'te karşılaştıklarında hayat her birine farklı şekilde cevap verecektir. Hayatın bize getirdiklerine ve bizden götürdüklerine dair incelikli ve kendi ayakları üstünde durabilmiş bir film var karşımızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder