30 Kasım 2009 Pazartesi

Cehennem Yolu / Hero Wanted


Tur:Aksiyon/Macera/Suc
Yapım:2008 ~ ABD
Süre:1 saat 35 dakika

Liam hayatına tekrar bir anlam verebilmek için elinde kalan tek sığınağa:kahramanlığa başvuruyor.Sonrasında olaylar daha bir karmaşık bir hal alıyor...Kurgusu biraz ters işleyen bir film olduğu için dikkatle izlemek gerekir.Biraz filme bir şans da vermek lazım başlarda,çünkü biraz ağır ilerleyen temposu var.En azından film bittiğinde,ben bu filmi niye izledim demeyeceğiniz ortalama bir film.









Donnie Darko Film izle


Tür:Bilim Kurgu / Dram / Gerilim / Gizem

Film gerçekten çok fazla soru işaretleriyle dolu, bazı kişiler filmi tamamen anladığını söylemiş, bazılarıysa hiçbirşey anlamadığını, Birçok kişi filmde 2 tanemi tavşan var? veya kıza neden bir süper kahraman olmadığımı düşünüyorsun ? demesi veya filmin sonunda sevgilisi ve annesinin el sallamaları gibi birçok konuşmayı ve diyalogları anlamaya çalışmış.Benim filmden anladığım Donnienin zamanı bir şekilde(Gidici teyzenin kitabı sayesinde veya başka bi yolla) geriye sarıp dünyayı ve ailesini kurtarmasıdır. Bunun dışındaki el sallamalara veya aradaki konuşmalar gibi birçok ayrıntının bu kadar anlamlanmasının çok zeki ve herşeyi bağdaştırmaya çalışan izleyicilerin sebep olduğunu düşünüyorum. Bence bu filmi yapanlar filmin bu kadar çekimlenebileceğini hesaba katmamışlar, Aksi halde en azından bir miktar daha aydınlatıcı sahne olurdu. Bende daha fazla derinlere inmeden yorumumu tamamlıyım. Herkeze kolay gelsin...















Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı


Tur:Aksiyon/Macera/Suc

Guzel bir filmdi, ozellikle gorsel efektleri izlenmeye degerdi. Brendan Fraser, zaten bu filmlerin adami, yaninda Jet Li gibi biri olunca da heyecanli bir film cikiyor. 1 saat'ten sonra tempo cok yuksekte, kendinizi bir macera, savas zaman zaman komedi icinde buluyorsunuz. Bence izlenmesi gereken filmlerden














Lütfen Başa Sarın / Be Kind Rewind


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 25 Nisan 2008
Yönetmen : Michel Gondry
Yapım : 2008, ABD , 101 dakika

Çok değişik ve tatlı senaryosu olan sıcak bir film. film çekimlerini ve tekniklerini görünce çok hoşuma gitti. ilköğretim öğrencilerinin teknoloji tasarım dersinde ortaya çıkardığı ürünler gibi değişik ve güzel olmuş.














Tür:Komedi

Teksas-Meksika sınırının yakınında yaşayan Wendell için, hayata anlam katan güler yüzlü ve iyimser mizacı ile Doreen''e besledaiği aşktır. Sorunları mı? Etrafta dolaşıp Doreen''e onu sevdiğini söylemesi ve iş anlayışının yasa dışı işlerden ibaret oluşudur. Tutuklanır, hapse girer. Wendell''ın hapisi bile erkeklerle futbol oynamak için iyi bir mazeret olarak gördüğünün farkına varan Doreen için Wendell artık geçmişte kalmıştır. Şartlı tahliye ile hapisten çıkan Wendell bir huzur evinde iş bulur. Yeni işinde baş hemşirenin bir dolaplar çevirdiğini anlaması uzun sürmez. Huzur evinin üç sakini kendisine kız arkadaşını geri kazanması için yardım ederlerken, Wendell da onlara dönen dolaplarda yardım elini uzatır. Bu işbirliği süregelen düzenbazlığı ortaya çıkarmaya ve Wendell''ın Doreen''i geri kazanmasını sağlayabilecek midir?











Hayvan Dedektifi 3 Film izle


Tür:Aksiyon, Gizem, Komedi, Macera
Yapım:2009 ~ ABD
Süre:1 saat 33 dakika

Ace Ventura Jr, babasının izini takip etmektedir. Nerede kaçan ya da kaosa sebep olan bir hayvan varsa, orada Ace Ventura Jr. da bulunmaktadır. Dedektiflik onun damarlarında akmaktadır.
Hayvanat bahçesindeki panda çalınıp, bir de bir numaralı şüpheli annesi ilan edilince küçük Ace Ventura dedektiflik yeteneğini aile adını temizlemek için seferber edecektir.















Görevimiz Tehlike 3 – Mission: Impossible 3 Full İzle


Film Kalitesi : 6.9 (imdb)
Yapım: 2006 ~ ABD, Almanya
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen: J.J. Abrams
Film Hakkında : Gizli ajan ethan hunt beyazperdeye geri dönerken, bugüne kadar karşılaştığı en amansız rakibini de yanında getirdi. hunt ile ekibi bugüne kadar izini kimsenin takip edemediği silah satıcısı ve bilgi sağlayıcısı owen davian’a karşı zor bir göreve soyunuyor. 60’ların ünlü dizisinden günümüze kadar popülaritesini kaybetmeyen görevimiz tehlike’nin beyazperdedeki üçüncü macerasında yönetmen koltuğunu j.j. abrams devam aldı. lost ve alias dizilerini yaratarak tv dünyasında büyük sükse yapan, kendine has ciddi sayıda bir hayran kitlesine sahip abrams’ın beyazperdeye attığı bu dev adımı heyecanla karşılamamak mümkün değil. üstüne üstlük genç yönetmen arkasına tom cruise gibi bir starla, capote’yle, uzun yıllardır hak ettiği oscar’a kavuşan philip seymour hoffman’ı da almış durumda.
















1408 Filmini izle


Tür : Gerilim / Korku

Gösterim Tarihi : 28 Eylül 2007

Yönetmen : Mikael Håfström

Senaryo : Matt Greenberg , Scott Alexander , Larry
Karaszewski , Stephen King (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Benoit Delhomme

Müzik : Gabriel Yared

Yapım : 2007, ABD , 94 dk.








Ezel 9.Bölüm (divx) Hd kalitesinde izle - Tek parça izle


Ali, içini kemiren şüphe yüzünden deliye dönmüş durumda.

Fakat daha acili var.
www.filmizleburada.blogspot.com
Mert'in araştırması tehlikeli boyutlara varıyor. Cengiz ve Ali gerçeğe daha fazla yaklaşmadan Mert'i durdurmak zorundalar. Ezel ise kardeşini korumak için onlardan önce bir çözüm bulmak zorunda.
www.filmizleburada.blogspot.com
Bir seferde ve kesin olarak bu işi bitirmeye karar verir. Bunu yaparken Eyşan'ı da ihmal etmez ve küçük oyunuyla kalbine öyle bir şüphe düşürür ki, o şüpheyle harekete geçen Eyşan nasıl bir sırla karşılaşacağından tamamen habersizdir…


Zeka Pırıltısı & Flash of Genius | 2008 | Tür: Dram | TR.Dublaj (divx)


Yapım: 2008, ABD
Tür: Dram
Yönetmen: Marc Abraham
Senaryo: Philip Railsback
Yapımcı: Roger Birnbaum, Gary Barber
Görüntü Yönetmeni: Dante Spinotti
Müzik: Aaron Zigman
Süre: 1 saat 59 dk

Gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan filmde.. Otomobil üreticileri yağmurda da araba kullanmayı sağlayacak bir çözüm aramaktadırlar ve bu çözüm Robert Kearns'ın bulduğu "silecek" tir. Kendi halinde bir üniversite hocası olan Kearns bu buluşuyla bir anda zengin olabileceğini fark eder.

Tabi bunda, buluşuna aşırı ilgi gösteren Ford'un da payı büyüktür. Tam beraber çalışmaya başlayacaklerken planları alan Ford, Kearns'ı kapı dışarı eder.. Ama bu sırada onun buluşunu kullanmaktan da hiç çekinmezler. Bu adaletsizliğe sinirlenen Kearns ise hakkını aramaya niyetlidir. Hem de para ve zamandan bol birşeyi olmayan dev bir firmaya karşı.. Hatta Kearns öyle azimlidir ki hukuk kitaplarına kendini verip mahkemede savunmasını oğluyla beraber yapmaya karar vermiştir.
www.filmizleburada.blogspot.com
Little Miss Sunshine’deki performansından da hatırlayacağınız Oscar adayı oyuncu Greg Kinnear, Amerikanın en güçlü kurumlarından olan Detroit Otomotiv Sektörü’ne kafa tutan Robert Kearnes’ın gerçek hikayesini ekranlara getiriyor.


Jeepers Creepers 2 & Kabus Gecesi 2 | 2003 | TR.Dublaj


Yapım: 2003, ABD
Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Macera
Yönetmen: Victor Salva
Senaryo: Victor Salva
Yapımcı: Francis Ford Coppola
Görüntü Yönetmeni: Don E. FauntLeRoy
Müzik: Bennett Salvay
Filmin Websitesi: www.jeeperscreepers2.net
Süre: 1 saat 44 dk
Gösterim Tarihi: 23 Temmuz 2004 (Türkiye)
IMDb Linki: http://www.filmizleburada.blogspot.com



Oyuncular:Ray Wise (Jack Taggart) , Jonathan Breck (The Creeper) , Travis Schiffner (Izzy Bohen) , Josh Hammond (Jake Spencer) , Tom Gossom (Koç Hannah) , Lena Cardwell (Chelsea Farmer) , Al Santos (Dante Belasco)

www.filmizleburada.blogspot.com
Konusu:Eyalet şampiyonasından zaferle dönen bir grup liseli basketbolcu ve amigo kızlar, otobüsleri bozulunca ıssız bir yolda mahsur kalır. Kablarına sığmayan bu gençlerin zafer çığlıkları çok yakında yerlerini dehşet çığlıklarına bırakacaktır.


Jeepers Creepers & Kabus Gecesi | 2001 | TR.Dublaj (divx)


Yapım: 2001 / ABD, Almanya
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Korku, Macera
Yönetmen: Victor Salva
Senaryo: Victor Salva
Yapımcı: Francis Ford Coppola, Barry Opper, Tom Luse
Görüntü Yönetmeni: Don E. FauntLeRoy
Müzik: Bennett Salvay
Filmin Websitesi: www.jeeperscreepers-themovie.com
Süre: 1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 30 Ağustos 2002 (Türkiye)
IMDb Linki: http://www.imdb.com/title/tt0263488/
www.filmizleburada.blogspot.com


Oyuncular:Gina Philips (Patricia "Trish" Jenner) , Justin Long (Darius "Darry" Jenner) , Jonathan Breck (The Creeper) , Patricia Belcher (Jezelle Gay Hartman) , Eileen Brennan (The Cat Lady)
www.filmizleburada.blogspot.com
Konusu:Derry ve Trish, bahar tatili için okudukları okuldan ailelerinin yanına dönerken, yolu biraz uzatarak keyif yapmak isterler. Ancak Florida'da garip bir kamyon onları yolun dışına atar. Daha sonra kamyonun şöförünün bir insan vücudunu eski bir kilise yakınlarında kanalizasyona attığını görürler. Olayı araştırmaya karar veren Derry ve Trish, tüyler ürpertici bir gerçekle karşı karşıya kalırlar.

Astro Boy altyazili izle dvd cekim süper altyazi (divx)


Astro Boy (Freddie Highmore), futuristik Metro City’de yaşayan inanılmaz güçlere sahip genç bir robottur. Dahi bilim adamı Dr. Tenma (Nicolas Cage) tarafından yaratılmıştır. Pozitif “mavi” enerji ile donatılan Astro Boy’un süper güçleri, x-ray görüşü, inanılmaz hızı ve uçma yeteneği vardır.

Çevresinden kabul görme isteğiyle bir yolculuğa çıkan Astro Boy, yol boyunca birbirinden renkli karakterlerle karşılaşır ve tanışır. Maceraları sırasında insan olmanın keyfini ve duygularını keşfeder.Arkadaşlarının ve ailesinin tehlike altında olduğunu öğrenince müthiş süper güçlerine başvurmaya karar verir ve Metro City’e dönmek ve sevdiklerinin hayatını kurtarmak için harekete geçer. Bu müthiş serüveninde kahraman olmanın ne anlama geldiğini de öğrenecektir


Derin Darbe Deep Impact - türkçe film izle


Sinemalar.com Puanı:7.2/10
imdb puanı:5.9/10
Yapım:1998 ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim
Yönetmen:Mimi Leder
Süre:2 saat
Başrollerde:Morgan Freeman, Elijah Wood, Robert Duvall, Leelee Sobieski, Téa Leoni.
www.filmizleburada.blogspot.com
Amerika alarm içinde uzaydan gelen göktaşları neredeyse bir gezegen büyüklüğünde. Onca çaba içerisinde bu gök taşının dünyaya çarpmasını önlemeye çalışıolar ama ne yazik ki büyük felaketlere yol açıyor. New York şehri sular altında kalıyor. Görsel efektleri ile muhteşem bir macera filmi sakın izlemeden geçmeyin.











Adventureland film izle


imdb notu:7.3/10
Yapım:ABD ,2009
Yönetmen: Greg Mottola
Tür:Komedi ,Romantik
Süre:107 dakika.
Oyuncular:Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Ryan Reynolds, Margarita Levieva, Bill Hader.
www.filmizleburada.blogspot.com
Adventureland film izle oldukça seyircisini memnun eden, sıkmayan ve eğlendirirken düşündüren değişik bir film. Bu filmi sıradan komedi filmleriden ayıran en önemli özelliği filmdeki duygusal yoğunluk daha fazla.
Filmde bazı sahneler sizi rahatsız edebilir nitekim Amerika’da bu tür olaylar normal karşılandığından film için bu özellikleri biraz yüzeysel bakılabilir.

















Kedi Kadın Catwoman - film izle


Puanı:6.8/10
Yapım:2004 ABD, Avustralya
Tür:Aksiyon, Fantastik, Suç
Senaryo:Bob Kane, Theresa Rebeck
Süre:1 saat 44 dakika.
Başrollerde:Halle Berry, Sharon Stone, Benjamin Bratt, Alex Borstein, John Cassini.

www.filmizleburada.blogspot.com
Bazen bir hayat edinmek içn ölmek gerekebilir işyerinde başarılı olmak için sürekli çalısan ve her defasında itilip kakılan herkesi mutlu etmeye çalısan bir kadın. Taki iş yerindeki yasal olmayan bir olayda görgü tanığı olur ve iş yerindeki bazı insanlarca öldürülür. Aslında bir son değil bir başlangıçtır. Bazı olağan üstü güçlerce tekrar hayata döner ve bazı özel güçlere sahip olur. Hassas duyular çeviklik ve hız. artık bir amacı var intikam bunu kendisine yapanlara bir ders vermeliydi sürükleyici ve heycanlı bir film.












Metrodan Kaçış filmini izle - Vizyondaki yabancı yeni filmler izle ( 2010)

Metrodan Kaçış vizyon filmi sineması online izle - seyret film izleme Dvdden divx kalitede convert edilmiş dönüştürülmüştür tam ekran...Release Group: DEViSE
Release Name: The.Taking.of.Pelham.123.R5.LiNE.XviD-DEViSE
Filename: devise-plh123.avi
Release Date: Sep 30, 2009
Source: R5 DVD9
Size: 1.38 GB

Ulak izle, Ulak filmini Seyret - Online Divx izle


Çağan ırmak filmlerinden olan ulak fantastik Türk sinemasına yeni bir boyut getirdi. sinemada izledim ve gerçekten kaliteli türk yapımları arasında en çok izlenen seyredilen gerilim ve korku yüklü yerli film izlemek isteyenler mutlaka izlesin. divx online...

Avanak Kuzenler filmini izle, seyret - Türk komedi filmleri izle



Üç Maymun filmini internette online canlı indirmeden film izle


Üç Maymun Oscarlı Türk filmlerinden çok izlendi 2009' a damgasını vurdu. Türk sinemasının gerilim, dram ve aksiyon türlerini en iyi yansıtan Üç maymun - Theree Monkeys Avrupada da ses getirdi. Şimdi kaliteli online divx ve full filmi sitemizde izleyebilirsiniz....

Konusu:Küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabası. Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adına gerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “Üç Maymun”u oynamak, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?

Issız Adam Divx Türk filmini izle seyret, Issız Adam Online izle

Issız Adam ÇAğan ırmak filmi Sineması kaliteli Divx izle - filmini izle, ıssız adam
Yönetmen: Çağan Irmak
Senaryo: Çağan Irmak
Oyuncular: Cemal Hünel, Melis Birkan, Yıldız Kültür, Şerif Bozkurt, Gözde Kansu
Görüntü yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Yapımcı: Mustafa Oğuz, Gül Oğuz
Tür: Dram, Romantik
Yapım: Türkiye 2008 113 dakika (Renkli)
Dil: Türkçe

Kadrinin Götürüdüğü Yere git izle, filmini izle - Divx Türk Filmleri izle

Kadrinin Götürdüğü yere git 2008 - 2009 yeni vizyon sineması filmi çok izlenen filmler arasında yerini aldı. Kaliteli kadrosu sansürsüz görüntüleriyle tam ekran divx kalitesinde orjinal dvd online izle seyret.... komedi sevenler gülmekten kırılmaya hazır olun


Not: filmi takılmadan donmadan izlemek için PLAY TUŞUNA BASTIKTAN SONRA 3-5 dakka durdurun(pauselayın)bu şekilde sorunsuz divx film ve videoları online sitemizde izleyebilirsiniz. iyi seyirler...

Son Cellat - Yerli Divx film izle,Seyret


Son Cellat filmini izle - (divx)

Legend Of The Seeker Sezon 2 - Bölüm 4



Legend Of The Seeker Sezon 2 - Bölüm 4

Legend Of The Seeker Sezon 2 - Bölüm 3



Legend Of The Seeker Sezon 2 - Bölüm 3

Legend Of The Seeker Sezon 2 - Bölüm 2




Legend Of The Seeker Sezon 2 - Bölüm 2

Legend Of The Seeker Sezon 2 - Bölüm 1





Legend Of The Seeker Sezon 2 - Bölüm 1



Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 21




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 21


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 22 - 1.Sezon Finali




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 22 - 1.Sezon Finali


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 20




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 20


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 19




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 19


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 18




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 18

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 17




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 17


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 16




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 16


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 15




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 15


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 14




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 14


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 13



Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 13




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 12




Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 12


Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 11



Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 11

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 10




Legend Of The Seeker Bölüm 10


Legend Of The Seeker Bölüm 9 / TR Altyazili




Legend Of The Seeker Bölüm 9 / TR Altyazili


Legend Of The Seeker Bölüm 8 / TR Altyazili



Legend Of The Seeker Bölüm 8 / TR Altyazili

Legend Of The Seeker Bölüm 8 / TR Altyazili


Recep İvedik 2 filmini Dvd izle - Divx Film izle - Seyret



RECEP İVEDİK 2 DİVX ONLİNE DVD FİLM İZLE

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Togan Gökbakar
Senaryo : Şahan Gökbakar , Serkan Altuniğne , Togan Gökbakar
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Şahan Gökbakar (Recep İvedik) , Gülsen Özbakan (Nene) , Efe Babacan (Hakan) , Çağrı Büyüksayar (Ali Kerem)

Recep İvedik'in güldüren, tartışmaları da düşündüren maceraları ikinci filmiyle devam ediyor. Bu sefer biricik baba anesi ve bitmeyen arzuları da onunla.

Arzuları neler? Torunu Recep'in adam olamasını istiyor. Bir işi olsun, maaşı olsun, sevgilisi olsun, mutlu olsun, sevsin ve sevilsin istiyor.

Gişe rekorları kıran sansasyonel TV karakteri Recep İvedik ikinci filmiyle üzerine yapılan tartışmaları alevlendireceğe benziyor

Legend Of The Seeker Sezon 1 Bölüm 7 / TR Altyazi



Legend Of The Seeker Sezon 1 Bölüm 7 / TR Altyazi

Legend Of The Seeker Sezon 1 Bölüm 7

Legend Of The Seeker Izle

Iyi Seyirler.

Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 6



6. Bölüm

Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 4



Bölüm 4 (divx)

Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 3



Bölüm 3 - Legend Of The Seeker 1.sezonu izle , Legend Of The Seeker 1.sezon 3. bölmünü izle , Legend Of The Seeker hd kalitesinde izle , Legend Of The Seeker divx izle ,

Legend Of The Seeker Sezon 1 - Bölüm 1 ve 2






Legend Of The Seeker bölüm 1 ve 2

Güneşi Gördüm Yerli Full Divx Film izle

Güneşi Gördüm filmini izle, Divx Full dvd izle - mahsun kırmızıgülün yeni filmi çok konuşuldu..


Oyuncular:
Ali Sürmeli , Altan Erkekli , Ali Tutal , Alper Kul , Buğra Gülsoy , Cem Aksakal , Cemal Toktaş , Cezmi Baskın , Cihat Tamer , Demet Evgar , Deniz Oral , Emre Kınay , Erol Demiröz , Erol Günaydın , Gülhan Tekin , Hande Subaşı , Itır Esen , Kamil Sönmez , Macit Sonkan , Mahsun Kırmızıgül , Menderes Samancılar , Murat Ünalmış , Nurseli İdiz , Sarp Apak , Şerif Sezer , Ümit Okur , Yıldız Kültür , Yiğit Özşener , Zafer Ergin , Aleyna Kala , Aslıhan Kapanşahin , Cansu Aktay , Edanur Eker , Elenur Eker , Serhat Çağlayan , Tuğse Gökhan

Filmin Konusu:
Mahsun Kırmızıgül’ün ikinci yönetmenlik denemesi Güneşi Gördüm, kalabalık bir ailenin filmi. Askerin emriyle köylerini boşaltan ve bir kısmı İstanbul’da şansını denerken diğerleri de umudu Norveç’e kaçmakta arayan bir aile bu. Beş kız çocuğun ardından istediği oğla sahip olan Ramo, bir oğlu askere giderken diğeri dağa çıkmış Davut, sert mizaçlı Mamo ve onun kendini hep kız gibi hissetmiş erkek kardeşi Kadri filmin merkezinde yer alıyorlar. Yine çok fazla öykü anlatıyor Kırmızıgül bize. Ama bu kez eklektik durmuyor öyküleri; hepsi bir çatı altında, aynı tema etrafında toplanıyor.

Legend Of The Seeker - TANITIM


Filmin Fragmanini izlemek istiyorsaniz Filmin Web sitesinden bakabilirsiniz: http://www.legendoftheseeker.com/index.html
Filmin ilk 2 bölümünü izledim baya guzeldi.Tabiiki zevkler degisir.

Izledigim kadariyla Eski caglarda kötuluge karsi savasan bir kisiyi anlatiyor.Tabiki yaninda guzel bir bayan ve iyi bir buyucuyle beraber.ilk 2 bölümü birlikte çekmişler izledim gerçekten güzel bi film Tavsiye ederim.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0844653/


Yapım Yılı: 2008
Firma: ABC Studios
Sezon: 1.Sezon
Dil: İngilizce
IMDB Puanı: Henüz oy verilmemiş
Ülke: Amerika
Tür: Dram, Fantastik
Görüntü: Renkli