5 Haziran 2009 Cuma

Melekler Korusun 23. Bölüm full izle, Yeni son bölümü seyret, 6 haziran izle



Melekler Korusun izle 23. Bölüm full seyret


Melekler Korusunda bu hafta neler neler oluyor...
Heyecanla bekliyorsunuz ve ben 1 gün önceden knouyu açıyorum...
Dizi tüm bölümlerini dizi yayınlandıktan hemen sonra ekleyeceğim...
Bizden Ayrılmayın:)

Melekler Korusun 23. Bölüm İzle - 6 Haziran Cumartesi

Salih, Burhan’ın Melek’e olan teklifini duyar ve dünyası kararır! Melek ise Burhan’ın ısrarlarından teklifi düşüneceğini söyleyerek kurtulur! Ancak Kehribar işin ciddiyetini öğrenir ve şaşıran taraf Melek olur!

Özgür Deniz’i yıldırma politikaları adına master yapmaya başlar! İlk iş de izlediği filmdeki taktiklerini uygulamak olur! Ama bunları uygulayabilmesi için öncelikle ikilinin sevgili olması gerekmektedir!

Esin Erkan ilişkisi bir çıkmaz içerisindedir. Eylül ise Erkan’ı kendine çekecek yolu bulma derdindedir! Ancak her yol Esin Erkan beraberliğine çıkar! Erkan’ın hayat üstüne gerçek düşüncelerinin dile gelmesi Esin’in önemli bir karar vermesine neden olur!

Mualla bir yandan zayıflamanın, bir yandan Fevzi’nin, bir yandan da akşama gelecek görücünün derdindedir! Ancak yanlış bir karar vermemek için her şeyden önce Fevzi ile açık açık konuşmalıdır!

İpek Sarp ile olan ilişkisini devam ettirir, ancak Sarp’ın bu ilişkiye inanması için bir şeyler yapmalıdır! Sarp’ın İpek’i akşam dışarı çıkartmak istemesi İpek’in evdekilerden izin kopartmasına bağlıdır. Hiç beklenmedik olaylar eşliğinde İpek kendini hiç beklemediği bir yerde bulacak, Barış’a karşı büyük bir mahcubiyeti olacaktır!
melekler korusun 23.bölüm, melekler korusun 23.bölüm izle, melekler korusun 23.bölüm seyret, 6 haziran, melekler korusun bölüm 23, melekler korusun 23.bölüm online izle, melekler korusun yeni bölüm izle, melekler korusun 6 haziran izle, melekler korusun 6.06.09

EkleBunu Sosyal paylaşım ButonuEkleBunu RSS Ekle Butonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder