5 Haziran 2009 Cuma

Akasya Durağı 40. bölüm izle, yeni son bölüm seyret, 6 haziran izle



Akasya Durağı izle 40. bölüm


Gerçekten kendiminde az da hoşuma giden diziden biri olan Akasya Durağ 40. bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum...
Dizi yayınlandıktan sonra dizinin tamamını full şekilde buraya ekleyeceğim..
Akasya Durağı 40. Bölüm İzle - 6 Haziran Cumartesi

Murat’ın dava ettiği mafya elemanları Tuğçe’yi kaçırırlar. Murat’ın davadan çekilmesini istemektedirler. Melahat kızının kaçırıldığını öğrenince yıkılır. Duraktaki bütün şoförler dayanışma içinde Tuğçe’yi kurtarmak için çalışmalara başlarlar.
Osman pehlivan, kendisini yağlı güreşte kimsenin yenemeyeceğini iddia eder. Kendisini yenene kızı Dilek’i vereceğini söyler. Bunun üzerine Obayana, Osman’a meydan okur. Osman ve Obayana güreşe tutuşurlar. Fakat Osman’ın bilmediği bir şey vardır. Sinan güreşe hile karıştırmıştır.
Sinan durağın sahibi Mazhar’la kaynanası Şaziment’i evlendirmek için kolları sıvar. Şaziment, Mazhar’ın servetini duyunca evliliği hemen kabul eder. Fakat nikah töreninde Şaziment’i bir sürpriz beklemektedir.
Zeyno nikah yüzüğünü kaybetmiştir. Kuaförde Zeyno’yu gören bir kadın onu çok beğenir. Yüzüğü olmadığını görünce de bekar olduğunu sanır ve oğlu için beğenir. Kadın Zeyno’yu istemek için evlerine gidince Seyit kıyameti kopartır.
Bu arada Eleni Hanım’ın yeğeni Anastasia tatil için Türkiye’ye gelir. Hep birlikte eğlenmek için tavernaya giderler. Fakat Anastasia, Murat’ı çok beğenince tavernada işler karışır.
akasya durağı 40. bölüm, akasya durağı 40. bölüm izle, akasya durağı 40.bölüm seyret, akasya durağı bölüm 40, akasya durağı yeni bölüm izle, akasya durağı dizisi izle 40.bölüm, akasya durağı 6 haziran, akasya durağı 6 haziran izle, akasya durağı 6 haziran 2009, akasya durağı 6.06.09

EkleBunu Sosyal paylaşım ButonuEkleBunu RSS Ekle Butonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder