17 Mayıs 2009 Pazar

Kadınlar - The Women - 2008



Kadınlar - The Women izle


Kadınlar - The Women - 2008 Türkçe Dublaj

Tür : Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008
Yönetmen : Diane English
Senaryo : Diane English , Clare Boothe Luce
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular
MegRyan (Mary Haines) , Annette Bening ( Sylvia Fowler) , Eva Mendes( Crystal Allen) , Debra Messing ( Edith Potter) , JadaPinkett Smith ( Miriam Aarons) , Bette Midler (Flora DeLave) ,Candice Bergen (Catherine Frazier)
Mary,babasıyla birlikte çalıştığı işinden kovulmuştur. Bir deüstüne gittiği güzellik salonunda, manikürcükız Tanya’dan kocasının zengin avcısı, tezgahtar‘’fıs fıs kız’’ Crystall Allen’laaldattığını öğrenince, annesi ve kızıyla bir tatile çıkar.
Mary’ninen yakın arkadaşı Sylvie Fowler, bir kadın magazin dergisinin başeditörüdür. Fakat mutlu, başarılı bir hayat sürenSylvie’nin işi tehlikededir. Önceleri Tanya’danMary’nin aldatıldığını ilk öğrenen olarak Mary’esöyleyip söylememe ikilemini yaşarken, kariyerinin kurtarmakadına dedikodu yazarı Bailey Smith’e Mary’le ilgili malzemeverir. Bunları öğrenen Mary kendini dinlemek için bir kadınkampına gider ve burada Kontes Miller ile tanışır. Buradakideneyimlerinden sonra Mary artık hayattan ne istediğini bilen birinedönüşür.
1930’lu yılların sonundapiyes ve film olarak yapılmış Kadınlar, Clare Boothe Luce’ninpiyesinde onun nefret ettiği kadınlara karşı bir eleştiri olurken,2000’li yılları uyarlamasında güçlü ve modernkadınların dünyasının şık bir komedisi haline gelmiştir.













EkleBunu Sosyal paylaşım ButonuEkleBunu RSS Ekle Butonu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder