28 Mayıs 2009 Perşembe

Müzede Bir Gece 2 Fragmani izle - Müzede bir Gece 2 Özeti film konusu

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Larry müzedeki maaşı düşük görevinden ayrılıp Daley Aygıtları’nın ürünlerini icat etmeye girişir. İstediği her şeyi başarmış gibidir, ama bir eksik vardır. Bir şey onu eski hayatına, bir zamanlar mucizelerle dolu geceler yaşadığı Doğal Tarih Müzesi’ne çekmektedir adeta. İşte orada beklenmedik bir şey keşfeder. Serginin en sevdiği kısımları, yani arkadaşları, tozlu raflara kaldırılmak üzeredirler, Smithsonian arşivlerine.

Gelecekleri belirsizdir, ta ki Larry minyatür kovboy Jedediah’tan sıkıntılı bir telefon alana kadar. Yeni gelenler kendi yerlerini çoktan yapmışlardır. Bunlar arasında 3000 yıllık uykusundan uyanan ve aksi olan Mısır kralı Kahmunrah da vardır. Artık o ve tarihin en ürkünç yardakçıları; Korkunç Ivan, Napoleon Bonaparte ve Al Capone müzeyi ve sonra da tüm dünyayı ele geçirmek için uğraşırlarken Yeraltı dünyası Ordusu’nu da serbest bırakırlar.

Başkente doğru hızla yola koyulan Larry artık ne yapmak istediğini biliyordur. Hem de yanında birbirinden etkileyici ve akıllı arkadaşlarıyla; Albert Einstein, dürütlüğüyle meşhur Abe Lincoln ve müzenin en nefis kesici karakterlerinden olan ve Larry’ye kaybettiği eğlence ve mizah duygusunu geri kazandıran Amelia Earhart. Eski arkadaşları Teddy Roosevelt, Octavius, Sacajawea, Attila ve Neanderthals ile Larry’yi arkadaşlarını yeniden kazanmaktan ve müzenin eski düzenini şafak sökmeden yoluna koymaktan alıkoyacak hiçbir engel yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder