1 Ocak 2010 Cuma

Land of the Lost- Kayıp Ada (Türkçe Dublaj)

Land of the Lost- Kayıp Ada (Türkçe Dublaj)
IMDB Puanı: 5.4/10
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Bilim Kurgu , Fantastik , Komedi , Macera
Oyuncular: Anna Friel , Will Ferrell , Paul Adelstein , Eve Mauro , Danny R. McBride
Yönetmen: Brad Silberling
Senaryo: Dennis McNicholas , Chris Henchy
Senaryo (Kitap): Sid Krofft , Marty Krofft
Yapımcı: Sid Krofft , Marty Krofft , Julie Wixson Darmody , Jimmy Miller
Görüntü Yönetmeni: Dion Beebe
Görüntü Yönetmeni: Michael Giacchino
Land of the Lost- Kayıp Ada (Türkçe Dublaj) filmini izle, indirmeden hemen canlı bedava kaliteli sinema hd hq donmadan,Land of the Lost- Kayıp Ada (Türkçe Dublaj) film izle, film seyret
Dek Holly Cantrell olan bulgu karşılayan üç yıl sonra Saat çözgü onun teorisi bilim bölümü, ve Matt Lauer hayatı üzerine girişimi, Rick Marshall George C. Page Müzesi bir öğretmen olarak çalışan azalır çıkartılmamış olması onu çağrısı Time Warp seyahat etkinleştirmek için bir Takyon amplifikatör oluşturmak için. Nerede bulmak bulundu Devils Mağarası cazibesi, onun rehber Will Stanton işe gitmek. Ama bir kez onlar, süreç içinde, paralel bir evrende üç sonuna kadar kaybetme Takyon amplifikatör aktif olduğunuz bütün zaman çizelgeleri birleşir. Çok geçmeden ikisi zaman Stanton istemeden diğer iki ateş sırrı gibi kaçıp veren bir genç öldürmek için gidiyormuş gibi bazı maymun erkek, Pakuni karşılamaktadır. Çete o kadar onlarla peşinde dışı çalışan Cha-Ka isimli diğer bir yardım geçin.


Land of the Lost- Kayıp Ada (Türkçe Dublaj) İzlemek için 1Link
Land of the Lost- Kayıp Ada (Türkçe Dublaj) İzlemek için 2. Link
Land of the Lost- Kayıp Ada (Türkçe Dublaj) İzlemek için 3. Link




Bir kez Cha kadar alıcı-Ka, onlar bir dinozor besleme site, Tyrannosaurus tarafından saldırıya varlık olarak çıkıyor bir ağaç tarafından tuzağa düşmüş bulunmaktadır. Kadar küçük bir kara köprüsü gelip T. Rex onları Chases. Marshall o nasıl bir T. rex bir ceviz açıklıyor onlar güvenli olduğunu tesbit ederse-beyin boy ve derinlik ve mesafe yargılama aciz olduğunu. Olarak o uzak, onun patikalarında T. Rex durur, döner ve uçurumun üzerinden atlamak için tam hız çalışan sap bu İşitme. Kadar bir mağarada bir çatlak ulaşmak onları Chasing it up, hala Marshall yemek isteyen olsa verir. Holly, dinozor tavrı bilmek, ona “ad” Grumpy verir. Marshall olsa o, Grumpy’s Vendetta daha o bir gify yaprakları ortaya çıkıyor mümkün olabilmesi için inanmıyordu, plaj topu ceviz, hediye sarılmış boyutlu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder