8 Ekim 2009 Perşembe

2009 Filmleri,Mürekkep Yürek – Ink Heart izle






INK HEART izle, INK HEART online izle, INKHEART, INKHEART bedava izle, INKHEART bedava seyret, INKHEART filmini internetten izle, INKHEART filmini internetten seyret, INKHEART filmini online izle, INKHEART filmini online seyret, INKHEART hemen izle, INKHEART hemen seyret, INKHEART online izle, INKHEART online seyret, INKHEART seyret, mürekkep yürek bedava izle, mürekkep yürek hemen izle, mürekkep yürek indir, mürekkep yürek indirmeden izle, mürekkep yürek internetten izle, mürekkep yürek izle, mürekkep yürek online izle

Tür : Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009
Yönetmen : Iain Softley
Senaryo : David Lindsay-Abaire , Cornelia Funke (Kitap)
Yapım : 2008, Almanya / İngiltere / ABD

Oyuncular

Brendan Fraser (Mo Silvertongue Folchart) , Andy Serkis (Capricorn) , Eliza Bennett (Meggie Folchart) , Paul Bettany (Dustfinger)
Mortimer ”Mo” Folchart ve 12 yaşındaki kızı Meggie tam bir kitap kurdudur. Fakat bu onlar için tehlikelidir, çünkü ne zaman yüksek sesle bir kitap okusalar karakterler gerçek dünyaya karışır ve gerçek hayattan biri de kitaba karışır.

Bir gün Meggie’nin annesi de bu yüzden Inkheart adlı bir kitaba karışmıştır. Mo, 10 yıl boyunca süren aramalarının sonucunda kitabı bulur. Ama karısına ulaşmak için çabalarken Inkheart’ın kötü kalpli kahramanı Capricorn Meggie’yi de kaçırır. Amacı kötü karakterleri gerçek dünyaya yaymaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder