19 Haziran 2009 Cuma

Sleepaway Kampına Dönüş - Return to Sleepaway Camp



Sleepaway Kampına Dönüş izle


Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Gençlik, Gerilim, Korku
Yönetmen:Robert Hiltzik
Senaryo:Robert Hiltzik
Yapımcı:Tom Van Dell, Jonathan Sachar, Robert Hiltzik
Görüntü Yönetmeni:Brian Pryzpek, Ken Kelsch
Müzik:Rodney Whittenberg
Süre:1 saat 38 dk

Gençlerin kesip biçildiği kamp filmlerinin en ünlülerinden olan Sleepaway Camp ve filmin cani katili Angela Baker geri dönüyor.80`lerin B-Movie slasher filmlerinin en iyilerinden biri olan Sleepaway Camp serinin 4.bölümüyle geliyor.Hatırlayacağınız gibi filmin meşhur katili Angela Bacer adında bir kızdı.

Film Return to Sleepaway Camp (Sleepaway kampına dönüş) ismiyle 2008 sonlarında gösterime girecek. Filmin yönetmenliğini ise diğer bölümlerde olduğu gibi yine Robert Hiltzik üstlenmiş.Gelin kısaca bu serinin diğer bölümlerini kısaca hatırlayalım..

Sleepaway Camp
Angela kamptaki sıradan gençlerden biridir.Diğerlerinden tek farkı onlarla yeterli uyum içerisinde olmamasıdır.Angela kendince yanlış gördüğü , hata yapan tüm gençleri cezalandırır.

Sleepaway Camp 2 / Unhappy Campers
Angela uzun zaman sonra geri dönmüştür ancak bu kez kamptaki gençlerden sorumlu gözetmendir.Gençler yine Angela ile fazla anlaşamaz.Angela`da onlarla anlaşabilmek için pek uğraşmaz.Cezalandırma yöntemlerine yenilerini ekleyerek uygulamaya geçer.Filmin en akılda kalıcı sahneleri, dilini keserek öldürdüğü kız ve canlı canlı yaktığı ikiz kızlar.

Sleepaway Camp 3 / Teenage Westeland
Angela bu kez kampa gidecek olan kızlardan birinin kılığına girer.O kızı da ortadan kaldırır.Kamp sevdasından bir türlü vazgeçemeyen Angela kampa yerleştikten kısa zaman sonra mesleğine geri döner.Tüm ölüm sahneleri o dönem için oldukça popülerdir bu filmde.Kadının birini boğazına kadar gömüp kafasının üstünden çim biçme makinası ile geçtiği sahne ölümsüzdür..











EkleBunu Sosyal paylaşım ButonuEkleBunu RSS Ekle Butonu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder