2 Kasım 2008 Pazar

KURTLAR VADİSİ IRAK izle filmini full izle online film izle,

KURTLAR VADİSİ IRAK



Kurtlar Vadisi-Irak filmi, vizyona girdiği ilk gün seyirci patlamasıyla karşılaştı. Sinemalar önünde ilk seanstan itibaren uzun kuyruklar oluştu.

Amerika'nın Geceyarısı Ekspresi

Kurtlar Vadisi-Irak filmi, vizyona girdiği ilk gün seyirci patlamasıyla karşılaştı. Sinemalar önünde ilk seanstan itibaren uzun kuyruklar oluştu. Bir haftalık biletler ilk günden tükendi. Dünyada 150'den fazla gazete ve haber sitesi filmi konu etti. "ABD'nin Geceyarısı Ekspresi" diye yorumlanan film için CNN "Bizi vahşi yerliler gibi göstermişler" dedi.

Amerika'da 150'den fazla gazete ve haber sitesine konu olan filmle ilgili değerlendirmelerde ABD'ye karşı düşmanlığı artırdığı vurgulandı.
Vizyona girdiği ilk gün tüm Türkiye'de sinema önlerinde uzun kuyruklar oluşturan Kurtlar Vadisi-Irak filmi yabancı basında sert eleştirilere hedef oldu. 150'den fazla gazete ve haber sitesine konu olan filmin, Amerika'ya karşı düşmanlığı ve nefreti arttırdığı yorumları yapıldı. Özellikle Amerikan basınında geniş yer verilen film, ülkenin saygın gazetelerinden Washington Post'da yer alırken, NBC, CNN, ABC News gibi haber kanallarında da yankı uyandırdı. Film hakkında yapılan yorumlarda Irak savaşıyla ilgili olayların gerçekleri yansıtmadığı savunuldu


KURTLAR VADİSİ IRAK FİLMİ İZLE

FİLMİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder