30 Eylül 2009 Çarşamba

Buz Devri 3 filmi izle, Buz Devri 3 Dinazorların Şafağı(2009) filmini online full türkçe izle seyret,animasyon film izle



Sevimli kahramanlarmız buz devri 3. filmiyle yine karşımızda, en çok izlenen Animasyon filmlerinden biri olan buz devri 3 dinazorların şafağı filmini sitemizde izleyin
Ice Age’in yeni filminde, Scrat tekrar bir türlü ele geçiremediği meşe palamudunun ve belki aşkında yeniden peşine düşüyor.Manny ve Ellie, minik yavru mamutun doğmasını sabırsızlıkla bekliyor.Miskin Sid, Manny ve Ellie’ye özenip kendine bir aile kurma çabasıyla dinozor yumurtaları buluyor.Fakat Sid için, bulduğu bu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kurma hevesi pek de iyi olmayacağa benziyor.Kılıç dişli kaplan Diego, arkadaşlarıyla ilişkisinde çok yumuşak bir tavır sergileyip sergilemediği konusunda kendini sorguluyor.Ekip, Sid’i başına aldığı belalardan kurtarmak amacıyla bir yolculuğa çıkıyor ve çıktıkları yolculukta kendilerini birden gizemli bir yeraltı dünyasında buluyor.Karşılaştıkları dinozorlar, aklını kaçırmış gibi görünen değişik hayvan türleri, yeni ve vahşi bitki örtüsü ve tek gözlü, acımasız dinozor avcısı gelincik Buck ile heyecan dolu ve bir o kadar da eğlenceli bir maceranın tam ortasında kalıyorlar.









Sahte Polis Fİlmini online izle Seyret, Sinema izle, Komedi Filmleri indirmeden İnternette film izle

Amerikada Vizyonda 2 haftada izlenme rekoru kıran komedi filmi sahte polis filmini online full indirmeden izle
Bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olan çift kutuplu karaktere sahip Ronnie Barnhardt, alışveriş merkezinin ortasına işemeye çalışan bir teşhirciyi engeller.Ancak Barnhardt sanığı yargıcın karşısına çıkaramayınca, huysuz bir polis dedektifi davayı kapatmak için görevlendirilir.Kara komedi türünde olan film, vizyona girdiği ilk hafta Amerika’da dördüncü sırada yer aldı.









75 Dakika-7eventy 5ive Filmini Full online İndirmeden Direk izle Bedava Online Sinema filmi izle - Macera Filmleri izle - 2009



Macera ve aksiyon filmleri sevenlere türkçe dublaj canlı Tam ekran 75 dakika sitemizde online izleyebilirsiniz

Dreyskill üviversitesinin final sınavları bitmesinin ardından sıra parti yapmaya gelmiştir.Bir grup arkadaş zengin bir sınıf arkadaşının partisine davet edilir.Asla unutamayacakları ve eğlenceli
olacağını umdukları hafta sonu partisi için malikaneye doğru yola çıkarlar.Bu partide klasik bir oyun olan ” 75 Oyunu ” nu oynamaya başlarlar.Ancak eğlence olsun diye başlayan oyun yanlış bir arama sonucu bir anda hayatta kalma mücadelesine döner.



Kız Kardeşim Film izle +18




Sıcak Ten izle +18

Angels And Demons türkçe film izle

Sinemalar.com Puanı:8.6/10
Yapım:2009 ABD, Fransa
Tür:Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen:Ron Howard
Kitap:Dan Brown
Süre:2 saat 20 dk
Gösterim Tarihi (Türkiye) :15 Mayıs 2009
Başrol Oyuncuları:Tom Hanks, Ewan McGregor, Pierfrancesco Favino, Stellan Skarsgard, Ayelet Zurer

Sürükleyici ,aksiyon dolu film olan Angels And Demons ya da Melekler ve Şeytanlar filmi tarihin çözülememiş sırlarını barındıran harika bir film. Bu film Dan Brown‘nun meşhur kitabından uyarlanmıştır. Dan brown bu işi gerçekten biliyor. Tom Hanks her zaman ki gibi muhteşem bir performasn ortaya koymuş. Film gerçekten görsel olarak da güzel. Hrıstiyanlık aleminin en kötü yerine katılan kahramanımız yine harikalar yaratıyor.






Şantaj Deception türkçe film izle



29 Eylül 2009 Salı

Sex Pot-2009,+18 Film İzle,Yeni Erotik Film İzle







Sex Pot-2009-Türkçe Altyazılı +18
Film klasik amerikan kolej komedisi tarzında erotik sahnelerin çokça yer aldıgı bir filmdir..
http://www.imdb.com/title/tt1473801/
Tür:Erotik-Komedi
Yönetmen:Eric Forsberg
Yazar:Eric Forsberg
Yapım:2009 – USA
Oyuncu Kadrosu ve roller
Rollin Perry … Spanky
Seth Cassell … Mert
Michelle Penick … Princess
Lindsey Ahern … Pinky
Rana Davis … Strawberry
Christine Nguyen … Cindy
Teryl Brouillette … Ellen
Lola Forsberg … Leah
Elina Madison … Nancy

Meteor: Path To Dectuction 2009 Türkçe İzle







Tür: Aksiyon/Bilim-kurgu
Konusu:Bilim-adamıDr.Lehman, Everest’in 3 katı yüksekliğinde bir meteorunhızla dünyaya doğru ilerlediğini keşfeder. O ve asistanı meteorunhangi yönden, hangi koordinatlarda geliyor olduğunu bulmakzorundadırlar.
Geleceğe Dönüş serilerinin Dr.Emmet Brown’ı Christopher Lloyd yine bilim adamı rolünde…

Seri Katil – Kill Switch İzle,Türkçe Film İzle,Steven Seagal







Yönetmen : Jeff King
Oyuncular : Steven Seagal , Holly Dignard
Konusu:Onun kanunları. Onun yöntemleri. İstisna yok.
Dedektif Jacob King ( Steven Seagal) özellikle seri katilleri yakalamak konusundaki başarısıyla tanınan bir dedektiftir. Ancak başarılarıyla takdir toplasa da kullandığı sert yöntemler tartışma yaratmaktadır. Bu sert polis, dişine göre bir rakiple karşılaşmak üzeredir…
Memphis sokaklarında yeni bir seri katil kol gezmeye başlamıştır. “Lazareus” isimli bu canavar, hayat kadınlarını hunharca öldürüp vücutlarına şifreli ipuçları bırakmaktadır. Dedektif King bu yeni katilin peşinden Memphis’in karanlık ve suç dolu arka sokaklarına dalar, ancak bu sefer kovalamaca onu hiç beklemediği bir yere götürecektir…

Hd Film İzle,Resident Evil : Degeneration izle,türkçe izle







Yapım:2008 ~ ABD,
Japonya Tür:3 Boyutlu, Animasyon, Gerilim, Korku
Yönetmen:Makoto Kamiya
Senaryo:Shotaro Suga
Yapımcı:Hiroyuki Kobayashi
Müzik:Tetsuya Takahashi
Süre:1 saat 37 dk
Konusu:Diğer Resident Evil filmlerinden bağımsız olarak piyasaya sürülen “RE: Degeneration”, bir animasyon filmi ve farklı bir senaryoya sahip.
Serinin geçmişinden bahsedecek olursak: Umbrella Şirketi, Raccoon Şehri altındaki araştırma merkezinde T-virus adında bir virüs keşfeder, oldukça hızlı bulaşan ve ölü bedenleri farklı bir biçimde dirilten bir virüstür bu.
Bu virüsün kontrolden çıkması sonucu, bu enfeksiyon tüm şehre bulaşmış ve Racconn şehri nükleer silahla yok edilmişti.
Film, Raccoon şehrinin yok edilmesinden 7 yıl sonra geçiyor, şehirde olanlar tam olarak bilinmese de Umbrella’nın olayla bağlantısı, şirketi iflasın eşiğine getirmiştir.
Umbrella geride kalsa da ürettiği virüs, milyonlarca insanın hayatını yok etmiş ve biyo-terör tehtidi doğurmuştur. WiiPharma adındaki eczacılık şirketi de T-virus hakkında araştırma ve çözüm yolunu araştıran firmalardan biridir ancak bu çözüm denemelerinin insanlar üzerinde yapılması Terra-Save adında insan hakları örgütünü harekete geçirir.
Wiipharma ise şirketin hisselerinin yükselmesi için T-virusu belli bir alanda yaymak ve buldukları aşı ile tekrar güven kazanmak istemektedirler.
İşte bu yer Terra Save gösterilerinin yapılmakta olduğu Harvardville Havaalanıdır. Ancak işin ötesinde General Grande (Bajirib Cuntasından) ve adamları da bulunur.
Artık T-virus devletlerin ve şirketlerin elinde birbirlerine karşı koz sayılabilecek konuma gelmiştir.
Bu filmde Resident Evil 2 oyunundan hatırlayacağımız Claire Redfield ve Leon S. Kennedy başrollerde. Anılarında oyunun demosuna benzer sahneler de bulunmakta.
Kuşkusuz filmi izlerken “gerçek mi bu?” diyeceğiniz anlar olacak, gerçekten bilgisayar destekli animasyonlarla çok uğraşılmış ve her bir ayrıntı düşünülmüş.
Ancak duygusal anlardaki hissiyatın tam olarak yansıtıldığı düşünmüyorum bir de Claire’nin gözler şaşı olmuş Bunun dışında bir eksikliğe rastlayamadım,
özellikle senaryonun çok iyi ve ayrıntılı olduğu kanısındayım.

İstila – Infestation 2009 izle,Vizyon Korku Filmleri







Yönetmen Kyle Rankin
Oyuncular

* [Chris Marquette] Chris Marquette
* [Ray Wise] Ray Wise
* [Kinsey Packard] Kinsey Packard
* [Brooke Nevin] Brooke Nevin
* [Diane Gaeta] Diane Gaeta

Kadavra İzle,Türkçe Korku Filmleri,Türkçe İzle






Tür : Gerilim / Korku / Suç
Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008
Yönetmen : Marc Schoelermann
Senaryo : Brian Taylor , Mark Neveldin
e
Yapım : 2008, ABD , 93 dk.

Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır.

Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir.

Oyuncular filme hazırlanırken patoloji uzmanlarıyla morgda kadavralar üzerinde çalışmışlar. Her gün her patoloji laboratuvarında ve her morgda yapılan işlemler birebir filmde de uygulanmış.

Vizyon Filmler,Scooby Doo The Mystery Begins izle







Scooby Doo The Mystery Begins-Türkçe Altyazılı-2009
IMDB Puanı: 6.3/10
Yapım: 2009 ~ ABD , Kanada
Tür: Fantastik , Gizem , Komedi
Oyuncular: Robbie Amell , Kate Melton , Lorena Gale , Hayley Kiyoko , Kira Clavell
Seslendirenler: Frank Welker
Yönetmen: Brian Levant
Senaryo: Steven Altiere , Daniel Altiere
Yapımcı: Brian J. Gilbert , Brian Levant
Görüntü Yönetmeni: Jan Kiesser

28 Eylül 2009 Pazartesi

Korku Sinema Filmleri,Ateist Online İzle





küçüklüğünde annesi tarafından şiddete uğrayan işkence gören ve sonunda kadınları öldüren seri bir katilin belgesel filmini çekmek isteyen bir yapımcı ile ve onların etrafında gelişen olayları en ince ayrıntısına kadar anlatan ve adı ile hiç alakası olmayan çok ilginç ve bence ders alınması gereken bir film.

Dehşet Gecesi İzle,Korku Filmi İzle,Online İzle




Filmin Türü : Korku - Gerilim
Yönetmen : Jon Keeyes
Senaryo : Roy Sallows
Yapım Ülkesi : ABD (93 dakika)
Oyuncular : Dominique Swain, Mehmet Gunsur, Udo Kier, David Carradine, R. Keith Harris

Konu :

Garsonluk yapan Christie gece vardiyası sonrası evine dönerken ‘Picasso’nun işlediği bir cinayete tanık olur… Dehşete kapılan Christie, yakınındaki bir iş merkezine sığınır. İş merkezinin güvenliğinden sorumlu görevliyi kendisini içeri almasına ikna eden genç kız, polise haber verir.
Olay yerine gelen polis memurları Stefan ve Lawrence , ilk başta Christie’nin ‘Picasso’yu gördüğünü zanneden histerik insanlardan birisi olduğunu düşünür…

Türkçe Korku Filmleri,Gölge İzle,Online Full İzle




Oyuncular : Tony Todd, Carla Greene, Nina Hodoruk, Michael Quinlan, Cat Miller, Andrea Langi, Tatianna Butler, Erin Brown, Debbie Pingitore, Anna Curtis, Ruby Larocca, Danielle Riley, Sergio Jones, Gordon Joseph Weiss, Moet Meira
[ : Candyman serisinin korku simgesi Tony Todd’un en güçlü ve en vahşi performansını sergilediği film. İdam edildikten sonra tekrar hayata dönen seri katil Gölge, Solitaire ( Carla Grene ) olarak bilinen kızının da cezasını çekmekte olduğu kadın cezaevine saldırır.Solitaire,doğaüstü güçleriyle,yakında olacakları sezer ve Gölge ile zombi ordusuna karşı hazırlanır.Gölge; aksiyon,zombi türü gerilim ve drama türlerini birleştiren tek film.

Korku Filmi İzle,Lake Dead izle,Online Korku




the hills have eyes ve The Texas Chainsaw Massacre benzeri mükemmel bir gerilim filmi izlemenizi tavsiye ederim..

Vizyon Korku Filmleri,Madendeki Çocuklar Full İzle









Kocası ölümcül bir hastalık nedeni ile vefat eden Karen Tunny iki kızı ve kocasının hastahane masraflarından geriye kalan borçları ile başbaşa kalır. Elindeki herşeyi kaybeden Karen kızları Sarah ve Emma ile birlikte kocasından miras kalan bir dağ evine yerleşmek zorunda kalır. Kocasının tüm çocukluğunu geçirdiği bu eski ve köhne dağ evi uzun zamandır terkedilmiş ve çürümeye bırakılmış durumdadır. Her ne kadar küçük kızları bu evde yaşamayı istemesede Karen’in gidecek başka yeri ve çaresi yoktur.

Kısa süre içinde Karen bu garip ve ürkütücü kasaba hakkında yüzyıl kadar önce yaşanmış büyük bir trajik kazayı öğrenir. Bölgenin tüm topraklarının sahibi paragöz zengin bir işadamı tarafından madende işçi olarak çalıştırılan bir grup küçük çocuk göçük altında kalarak feci şekilde can verir. Bu olaydan yıllar sonra ise ölen çocuklar bir efsaneye göre tekrar kasabaya geri gelirler. Kasaba halkı ise bu korkunç efsane ile yaşamayı öğrenmiştir ve asla geceleri dışarı çıkmamaktadırlar. Karen iki kızı ile birlikte bu zombi ve hayalet hikayelerinden çok kendi yaşam mücadelesine odaklanmıştır. Fakat kısa süre içinde inanmadığı bu çocuklar Karen’i gerçek olduklarına dair, korkunç bir şekilde ikna edecektir.

26 Eylül 2009 Cumartesi

Gelinlerin Savaşı İzle,Full Komedi Filmleri








Yönetmen
Gary Winick

Yapım
2009 ~ ABD

Tür
Komedi, Romantik

Senaryo
Greg Depaul, June Diane Raphael, Casey Wilson, Karen McCullah Lutz

Senaryo (Kitap)
Greg Depaul

Yapımcı
Kate Hudson, Devon Wilson, Jonathan Filley, Peter Riche, Julie Yorn, Alan Riche, Matt Luber

Görüntü Yönetmeni
Frederick Elmes

Müzik
Ed Shearmur

Dağıtım
Tiglon




Süre
1 saat 29 dk

Gösterim Tarihi
13 Şubat 2009 (Türkiye)

Oyuncular
Steve Howey (Daniel) , Anne Hathaway (Emma) , Kate Hudson (Liv) , Bryan Greenberg (Nate) , Candice Bergen (Marion St. Claire) , Chris Pratt (Fletcher)

Film Hakkında
Çok yakın iki arkadaş olan Liv ve Emma, çocukluklarından beri evlenip gelin olacakları o günün hayalini kurmaktadırlar. Düğün hayalleri içerisinde ikisinin de vazgeçemediği tek ayrıntı, New York’un en ünlü düğün mekanı The Plaza Hotel’de evlenmektir. 26 yaşına geldiklerinde ikisi de evlenme teklifi alır. Hayallerini gerçekleştirmek ve muratlarına ermek üzereyken evlilik danışmanlığı ofisinde yapılan bir hata sonucu aynı gün evleneceklerini öğrenirler! Hangisinin The Plaza Hotel’de evleneceği savaşı kimin kazanacağına bağlıdır. Bundan sonra, iyi olan gelin kazanacaktır!

Mr.Bean Tatilde Full online izle




Londra’nın sıkıcı ve nemli havasından bıkkınlık getiren Mr. Bean, valizlerini ve kamerasını yüklendiği gibi plajlarda güneşlenmek için Güney Fransa’nın (Cannes’ın) yolunu tutar. Ancak yolculuğu zannettiği kadar sıradan,sakin,sorunsuz,tekdüze, kazasız belasız ve rutin geçmez. Mr. Bean’ın diğer maceralarında olduğu gibi hiçbir şey yolunda gitmez. Türlü türlü şanssızlıkların ve talihsiz tesadüflerin birbirini kovalaması üzerine Mr. Bean Güney Fransa’da çekmeyi düşündüğü avangart filmini neredeyse yapamayacak hale gelir.



Mr. Bean’ın tatil yapacağı mekana Romanyalı bir film yönetmeninin küçük oğlu ve gelecek vaad eden güzel bir yıldız adayı da birlikte gelince Mr. Bean yanlış anlaşılır. Kimileri onun çocuk kaçırdığını; kimileri de ünlü bir yönetmen olduğunu zanneder. Yarattığı kargaşa ortamıyla Fransız sahillerinin huzurlu ve sakin ortamının altını üstüne getirdikten sonra durumu açıklamak yine Mr. Bean’e düşer. Jandarma tarafından gözaltına alınacak mıdır, yoksa bu olaylar zinciri Mr. Bean’in Cannes Film Festivali büyük ödülü Altın Palmiye’yi kazanmasıyla mı sonuçlanacaktır?

Yukarı Bak,Up İzle,Vizyon Film İzle






Yukarı Bak (Up)

Hd Komedi Filmleri İzle,Unutulmaz Tatil İzle






Güney sahillerinde çılgın bir tatile hazır olun. Otuzlu yaşlarındaki üç iyi arkadaş Gayle (Poehler), Becky (Parker Posey) ve Judi (Dratch) liseden beri unutulmaz kızlar olmanın hayalini kurmuşlar, fakat bir grup salak olmaktan fazlasını başaramamışlardır. Becky (Parker Posey) patronunun kızı Ashley’e (Amber Tamblyn) okulun Güney Padre adasına düzenlediği gezide refakat etme şansı yakalayınca, otuzlu yaşlardaki bu bayanlar, bunun her zaman hayalini kurdukları fırsat olabileceğini düşünürler ..

Robert De Niro Filmleri,Tam Olarak Ne Oldu Full İzle






Yapım :2008, ABD
Tür ram / Komedi
Yönetmen :Barry Levinson
Senaryo :Art Linson, Art Linson (Kitap)
Oyuncular :Bruce Willis, John Turturro, Stanley Tucci, Robin Wright Penn, Robert De Niro, Kristen Stewart, Sean Penn, Catherine Keener, Lily Rabe
Yapımcı :Robert De Niro, Art Linson, Mark Cuban
Görüntü Yönetmeni :Stephane Fontaine
Müzik :Marcelo Zarvos
Süre :1 saat, 47 dk.

İkinci derecede önemli bir yapımcı olan Ben (Robert de Niro) müthiş ikna kabiliyeti ve pazarlık gücü ile herkesin sevdiği, katalizör işlevli bir yapımcıdır. İkinci evliliği de fiyasko ile neticelenmek üzeredir. Üstelik aklından silemediği karısı Kelly’nin (Robin Wriglat Penn) antipatik senaryo yazarı Scott (Stanley Tucci) ile gizli bir aşk yaşadığını öğrenmiştir.
Sean Penn’in kendini oynadığı filmde, Ben egzantrik bir yönetmene tamamladığı filmin sonunu değiştirmesi gerektiğini anlatmaya çalışmaktadır. Zira amiri (Catherine Keener) filmin gişe başarısını sağlama almak için bunu emretmeştir.
Diğer taraftan, yeni bir filmin kontratlı aktörü (yine kendini oynayan Bruce Willis) çekim günü sete müthiş çirkin bir sakalla gelmiştir. Emprezaryosu (John Turturro) Bruce Willis’e sakalını kesmesini, aksi takdirde yapımcıların korkunç bir tazminat davasına hazırlandıklarını söylemekten çekinmektedir Barry Levinson, mükemmel bir sinematografi eşliğinde, elindeki sürpriz dolu senaryoyu işliyor. Dev oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu kendisine destek veriyorlar. Çoğu kendi rollerini oynayan, yakından bildikleri bir şekilde canlandıran oyuncuların içinde, Robert de Niro sivriliyor

24 Eylül 2009 Perşembe

Not Forgetten - 2009 Gerilim Full Online Tr Alty


Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Gerilim
Oyuncular: Claire Forlani , Paz Vega , Simon Baker , Chloe Moretz , Ken Davitian
Yönetmen: Dror Soref
Senaryo: Dror Soref , Tomás Romero
Yapımcı: Warren T. Goz , Kirk D’amico , Jamie Beardsley
Görüntü Yönetmeni: Mark Isham , Cindy O’connor
Süre: 1 saat 40 dk



Yaratığın Dönüşü - Rise of the Gargoyles - 2009 Korku Tr Alty.


Yapım: 2009 ~ ABD, Fransa, Kanada
Tür: Korku
Yönetmen: Bill Corcoran
Senaryo: Andy Briggs
Yapımcı: Andreea Stanculeanu, François Sylvestre
Görüntü Yönetmeni: Pierre Jodoin

KONUSU

Bir yaratığın intikamını konu alan film yaratığın tekrar dirilip şehri basması ve çeşitli yerlere istila etmesini anlatıyor.
ALTERNATIF 1



ALTERNATIF 2







Havar - 2008 Türk Sineması Dram Filmi Full Online


Yönetmen : Mehmet Güleryüz
Senaryo : Feza Sınar
Oyuncular : Çiçek Tekdemir, Abdullah Tarhan, Eyüp Ağılday, Ramazan İlten, Ayşe Ersöz
Filmin Türü : Drama
Orijinal Adı : Havar
Yapımcı Firma : Güleryüz Film
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : Türkiye
Resmi Sitesi : http://www.havarfilm.com/
Dağıtıcı Firma : Tiglon Film
Vizyon Tarihi : 20.02.2009

KONUSU

Batman’ın eşsiz doğal ve tarihi güzellikleriyle dolu Hasankeyf ilçesinde çekimleri yapılan ve töre cinayetlerini kendine özgü farklı bir üslûpla tartışan Havar’da bir baba-kızın aralarındaki güçlü sevgi bağına rağmen süreç içinde kurban-cellât ilişkisine dönüşen öyküsü anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunun neredeyse tamamı Batman ve köylerinde yaşayan insanlardan oluştu.










Across the Hall - 2009 - Gerilim Full Online Tr Alty izle


Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Gerilim
Yönetmen: Alex Merkin
Senaryo: Jesse Mittelstadt, Alex Merkin, Julien Schwab
Yapımcı: Ari Palitz, Jeff Bowler, Steven Bowler, Elton Brand, Marco Garibaldi, Bret Saxon
Müzik: Bobby Tahouri
KONUSU

Normal, sıradan bir gece yaşayan Julian; en yakın arkadaşı Terry’den tüyler ürpertici bir telefon alır. Terry, telefonda aldatıldığı nişanlısının aynı otelde onu takip ettiğini söylemektedir ve bunu engellemek için silahını yanına alıp onu engelleyeceğini söyler. Julian’ın tek amacı Terry’yi büyük bir felaketten kurtarmaktır.




Efsane Hayalet Savaşçı - Pathfinder - 2007 Aksiyon/Savaş Full Online TR Dublaj


Yönetmen : Marcus Nispel
Senaryo : Laeta Kalogridis
Müzik :Jonathan Elias
Görüntü yönetmeni : Daniel Pearl
Tür: Aksiyon, Macera, Dram, Savaş
Yapım: ABD 2007 99 dakika (Renkli)

Oyuncular: Karl Urban (Ghost)
Russell Means (Pathfinder)
Moon Bloodgood (Starfire)
Jay Tavare (Blackwing)
Clancy Brown (Gunnar)
Ralf Moeller (Ulfar)
Kevin Loring (Jester)

KONUSU

Vikinglerin Amerikanın keşfinden 600 yıl önce bu topraklara ayak basmasını gösteren harap olmuş bir gemi sahnesiyle başlıyor. Bu gemiden kurtulan bir çocuk yerli Amerikalılarca büyütülür. Çocuk zaman zaman rüyalarında bu keşfin önderi olan babasını ve onların yerli halka yaptığı katliamı görmektedir.Çocuk yerli halkça büyütülür;lakin çok da kendilerindenmiş gibi kabullenilemez. Bu arada Vikinglerin bir istilası daha gerçekleşir ve çocuğu büyüten kabile vahşi Vikingler tarafından yok edilir. Buradan kurtulan kahramanımız onlara karşı şiddetli bir mücadeleye başlar. Bir ara esir alınmasına karşın bilge kızılderili liderin sözlerine uyarak onları kendi güçleriyle mağlup etmeyi bilecektir. Doğduğu ancak vahşetin timsali bir milletten değil de kanını taşımadığı ancak kabullenilebilir değer yargıları taşıyan bir milletten olmayı tercih eder ..






The Informant izle

The Informant izle

Astro Boy izle

Astro Boy izle

Trick 'r Treat izle

Trick 'r Treat izle

The Private Lives of Pippa Lee izle

The Private Lives of Pippa Lee izle

Black Dynamite izle

Black Dynamite izle

The Ministers izle

The Ministers izle

The End of Poverty? izle

The End of Poverty? izle

The Maid (La Nana) izle

The Maid (La Nana) izle

I Hope They Serve Beer in Hell izle

I Hope They Serve Beer in Hell izle