31 Temmuz 2009 Cuma

Hindsight - 2008 Gerilim Full Online Tr Alty


Yönetmen: Paul Holahan
Yapım Yılı: 2008
Firma: Ambush Entertainment
Dil: İngilizce
Ülke: Amerika
Türü: Gerilim
Oyuncular: Jeffrey Donovan, Leonor Varela
Richard Riehle, Waylon Payne, Arnell Powell







CILGIN KIZLAR - bRATZ O Filme 2007 Vizyon Komedi Full Online Tr Alty


Yapım : 2007, ABD
Tür : Komedi
Yönetmen : Sean McNamara
Senaryo : Susan Estelle Jansen, Adam De La Peña
Oyuncular : Jon Voight, Logan Browning, Janel Parrish, Nathalia Ramos, Skyler Shaye, Chelsea Staub
Yapımcı : Avi Arad
Görüntü Yönetmeni : Christian Sebaldt
Müzik : John Coda
Süre : 1 saat, 50 dk.
Gösterim Tarihi : 7 Eylül 2007

KONUSU

Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) ve Cloe (Skyler Shaye) kendilerini bildiler bileli, SDEYA, Sonsuza Dek En Yakın Arkadaşlar’tırlar (BFF Best Friends Forever). İlk tanıştıkları andan itibaren ayrılmaz bir dörtlü olan bu kızlar her zaman birbirlerinin kişiliklerini, yeteneklerini ve muhteşem moda stillerini desteklemişlerdir. Fakat şimdi Carry Nation Lisesi’ne başlayan Yasmin, Jade, Sasha ve Cloe yepyeni bir dünyayla karşı karşıyadırlar: Burası bir cangıldır, ve dört genç kız, ergen olarak yaşamanın, son sınıf öğrencisi Meredith Baxter Dimly tarafından katı bir şekilde dayatılıyor, sosyal bağlantılar sistemiyle uğraşmak anlamına geldiğini ilk kez burada keşfederler. Kendilerini gitgide dışlanmış hisseden kızlar, kenetlenir ve “Bratz” grubu olarak ayaklanarak çevre baskısına karşı savaşmaya girişirler. İşte bu süreçte, gerçek gücün arkadaşlarının hakkını savunmak, özüne sadık kalmak ve hayallerinin ve tutkularının peşinden gitmekten kaynaklandığını öğrenirler…



Yatak Odası Komedisi - Young People Fu**ing - Jeunes adultes qui baisent 2007 Erotik/Komedi Full Online Tr Alty


Yönetmen Martin Gero
Oyuncular Aaron Abrams, Carly Pope, Kristin Booth, Josh Dean
Tür Comedy
Orijinal Dili Eng
Yapım Yılı 2007
Ülke Canada



Gazino işi, The Casino Job + 18


Oldukça süprizlerle dolu cüretkar sahnelerin oynadığı belli bir yaş kitlesi (18+) üzerine hitap eden yapımı severek izleyeceğinizi umuyoruz.
Tür: Erotik, Macera
Yönetmen:Christopher Robin Hood
Senaryo:Christopher Robin Hood
Yapımcı:Julie Goldman, Christopher Robin Hood
Görüntü Yönetmeni:Jeffrey Mahon
Süre:1 saat 21 dk

Spriptizci Dört arkadaş yüksek bir teklif alırlar ve kumarhane sahibi olan (Dean Mauro) Barry’nin evine giderler. Burada sadece çırılçıplak olarak havuza gireceklerdir ve Barry’nin iş arkadaşlarına güzel görüneceklerdir. (Amylia Joiner) Jennifer evde Barry tarafından tecavüze uğrar. Dört striptizci arkadaş Barry’den öc almak için plan kurarlar ve Kumarhanesini kapattırmak için plan yaparak işe koyulurlar. Filmin sonu süpriz ile sonuçlanır. Bol erotik sahnenin bulunduğu güzel bayanların cüretkarca vücudunu sergilediği bir film. 18 yaşüstü kitleye öneriyoruz. Çok açık sahneler mevcut


Tehlikeli Atlayış, Deep Winter Filmini İzle



Buz ve kayak dünyasına ait aksiyon dozu yüksek güzel bir sinema filmi ilgilye izleyeceksiniz.Yönetmeni: Mickey Hilb. Oyuncuları: Eric Livley, Kellan Lutz, Michael Madsen.

Tyler Crowe, başına buyruk ve macerayı seven bir kayakçıdır. Bir gün, en yakın arkadaşı ve snowboardcu Mark Rider ile bir araya gelir ve bir plan yaparlar. Yanlarında tecrübeli bir rehberle Alaska’ya gitmek ve spor tarihinin en yüksek ve en tehlikeli kayakla atlayışını gerçekleştirmek… Acaba başarabilecek midir? Ama böyle bir şöhrete risk almadan ulaşmak mümkün değildir. Ve Alaska’nın el değmemiş steplerinde risk altına giren sporcuların sadece şöhretleri değil, dostlukları ve daha da önemlisi hayatları olacaktır.


,

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Harry Potter ve Melez Prens - Harry Potter and the Half-Blood Prince Filmini Full Online indirmeden direk canlı ücretsiz film izle



Tür : Macera / Fantastik


Gösterim Tarihi : 15 Temmuz 2009

Yönetmen : David Yates

Senaryo : Steve Kloves , J.K. Rowling (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Bruno Delbonnel

Müzik : Nicholas Hooper

Yapım : 2008, ABD / İngiltere , 153 dk.



Oyuncular : Daniel Radcliffe (Harry Potter) , Rupert Grint (Ron Weasley) , Emma Watson (Hermione Granger) , Julie Walters (Molly Weasley) , Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) , Alan Rickman (Severus Snape) , Michael Gambon (Albus Dumbledore) , Maggie Smith (Minerva McGonagall) , Jim Broadbent (Horace Slughorn) , Bonnie Wright (Ginny Weasley) , Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid)

Filmin Konusu : Harry Potter, Hogwarts’taki 6. yılında üzerinde “bu kitap Melez Prens’e aittir” yazılı bir kitap bulur.

Kitabın içindeki büyüleri ve Melez Prens’in kimliğini araştırmaya başlayan Harry, Dumbledore’un yardımlarıyla, düşmanı Voldemort ile son savaşa girmeden önce onun geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar.

Filmin yönetmen koltuğunda Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nı da yönetmiş olan David Yates var. Filmin uyarlandığı, J.K. Rowling’in yazdığı serinin 6. kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens, ilk yayınlandığı gün dünya çapında tam 9 milyon satmıştı.



Fare Şehri Filmini Full Online İzle


Orhan Gencebay Filmi İzle,Online Türk Filmi İzle,Dertler Benim Olsun Filmini İzle



Orhan Gencebay Filmleri, Perihan Savaş filmleri, izle,seyret

Orhan Gencebay Tüm Filmleri | Derdim Dünyadan Büyük Filmini izle



Orhan Gencebay Filmleri izle

Ferdi Tayfur Derbeder Filmini İzle,Ferdi Tayfur Filmleri



Ferdi Tayfur - Canan Perver Filmleri izle

Orhan Gencebay - Çilekeş Filmini izle


20 Yıl Sonra - 20 Years After filmini izle






Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Bilim Kurgu, Dram, Fantastik
Yönetmen:Jim Torres
Senaryo:Ron Harris, Jim Torres
Yapımcı:Derek Thornton, D. Scott Lumpkin, Donna Brower, Anthony Balch
Görüntü Yönetmeni:William 'bill' Sweikart
Müzik:John Heitzenrater, Chris Johnson
Süre:1 saat 35 dk~Filmin Konusu~


Yaşanmaz hale gelen dünya karşısında hayatta kalan insanların yaşam
mücadelesini konu alan 20 yıl sonra isimli film son zamanlarda
çekilen 28 Hafta sonra, Ben Efsaneyim türü filmlerin son örneği.

Collateral Filmini izle







Los Angeles şehrinde zamana karşı gerçekleşen bir ölüm-kalım kovalamacasını konu alıyor. Tam bir keşmekeşin hüküm sürdüğü bu büyük şehirde yıllardır taksi şoförlüğü yapan Max'in sıradan yaşamı, bir gece arabasına aldığı Vincent adlı garip bir adamla tanışmasıyla tahmin edemeyeceği ölçüde değişir. Vincent, uyuşturucu mafyasına karşı açılacak bir davada tanıklık yapacak kişileri öldürmek için şehre gelmiş bir kiralık katildir ve Max'ı rehin alarrak özel şoförü gibi kullanmaya başlar. FBI'ın Vincent'ın peşine düşmesiyle, şehirde büyük bir kovalamaca başlar.

Guguk Kuşu filmini izle - Eski Süper Filmler , İzle









Guguk Kuşu - One Flew Over the Cuckoo's Nest Filminin Konusu : Eyalet Akıl Hastaesi'nde kısa bir tatil kulağa pek de kötü gelmiyor, öyle değil mi? Randle P. McMurphy (Jack Nicholson), damarlarında kan yerine elektrik dolaşan, ağzı çok iyi laf yapan özgür ruhlu bir mahkumdur. McMurphy, deli numarası yaparak kendisini 'kaçıklar' olarak nitelediği adamların yanına aldırır. Ve hemen ardından, onun bulaşıcı düzensizlik sevdası yeni geldiği yerdeki uyuşturucu rutinle karşı karşıya gelir. McMurphy Dünya Kupası maçları oynanırken, yeni arkadaşlarının yatıştırıcı ilaçlara boğulmuş bir şekilde ortalıkta bornozlarla dolaşmasına dayanamaz. Bu, savaş demektir! Bir tarafta McMurphy vardır. Diğer tarafta ise, sinema tarihinin en soğuk ve canavar ruhlu karakterlerinden Hemşire Ratched (Louise Fletcher) vardır. Ortada ise, koğuştaki herkesin kaderi. Ken Kesey'in en çok satanlar listesindeki romanından uyarlanan Guguk Kuşu, 1975'te beş ana Akademi Ödülü'nü kazandı: Yapım : 1975, ABD Tür : Dram Yönetmen : Milos Forman Senaryo : Bo Goldman, Lawrence Hauben, Ken Kesey (Kitap) Oyuncular : Jack Nicholson, Danny DeVito, Brad Dourif, Louise Fletcher, Vincent Schiavelli, Scatman Crothers, William Redfield, Michael Berryman, Christopher Lloyd, Will Sampson, Louisa Moritz, Peter Brocco, Mews Small, Ted Markland Yapımcı : Michael Douglas, Saul Zaentz Görüntü Yönetmeni : Haskell Wexler Müzik : Jack Nitzsche Süre : 2 saat, 13 dk. Gösterim Tarihi : 19 Kasım 1975

Rezervuar Köpekleri - Reservoir Dogs Full Online İzle





Basit bir hikaye bu kadar ilginç işlenebilirdi. Diyalogları ve kurgusuyla Diyalogların uzun uzadıya incelenmesi, üzerinde düşünülmesi gerektiğine inanıyorum. Hikaye basit bir muhteşem bir film.hırsızlığın ardından iç hesaplaşma , üzerine kurulmuş macera - aksiyon ve polisiye filmidir.

Filmin Kalitesi : 8.4
Türü : Macera - Aksiyon - Polisiye
Yönetmeni : Quentin Tarantino
Senaryosu : Quentin Tarantino - Roger Avary
Görüntü Yönetmeni : Andrzej Sekula
Yapımı : 1992 - ABD - 99 dk.

+18 kayıkçının küreği(erotik eski yeşilçam filmi) Full İzle Seyret

Avrupa Muhabbeti film online full izle seyret


26 Temmuz 2009 Pazar

Gizli Pencere - Filmini izle - Türkçe Full Film izle






Ünlü gerilim romanları hazar Mort Rainey, yeni kitabı üzerinde çalışmak üzere göl kıyısındaki ıssız evine çekilmiştir. Karısından yeni ayrılmış olan Mort, bir türlü kafasını toplayıp çalışamamaktadır.
Bir gün garip görünüşlü John Shooter adında bir adam ziyarete gelir. Adamın iddiasına göre Mort, onun bir kısa öyküsünü çalarak kendi imzasıyla yayınlatmıştır. Shooter’ın uyarıları kısa zamanda tehditlere dönüşünce, Mort bir özel dedektiften yardım ister. Tüm yardımlara rağmen Shooter’ın durdurulamaması, olayların çığrından çıkmasına yol açacaktır.
Panik Odası’nın yazarı David Koepp, bir Stephen King romanını başarıyla senaryolaştırmış ve yönetmen koltuğuna da bizzat kendisi oturmuş. Oscar adayı Johnny Depp’e, Oscar ödüllü Timothy Hutton ve usta aktör John Turturro eşlik ediyor.
Tür : Dram / Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 18 Haziran 2004
Yönetmen : David Koepp
Senaryo : David Koepp , Stephen King (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Fred Murphy
Müzik : Hans Zimmer , James Newton Howard
Yapım : 2004, ABD , 96 dk.
Oyuncular: Johnny Depp (Mort Rainey) , John Turturro (John Shooter) , Ving Rhames , Timothy Hutton , Gillian Ferrabee (Fran Evans) , Charles Dutton , Maria Bello (Amy Dowd Rainey) , Len Cariou

Kapışma - Snatch | Film izle








Açıklama : Kapışma - Snatch - canlı izle
Tür : Komedi / Gerilim / Suç
Gösterim Tarihi : 10 Kasım 2000
Yönetmen : Guy Ritchie
Senaryo : Guy Ritchie
Görüntü Yönetmeni : Tim Maurice-Jones
Müzik : John Murphy
Yapım : 2000, İngiltere / ABD , 104 dk.
Oyuncular
Benicio Del Toro , Dennis Farina , Vinnie Jones , Rade Serbedzija , Brad Pitt , Rade Serbedzija , Jason Statham , Alan Ford
OLAÄ�AN ŞÜPHELİ Benicio Del Toro ve gangster/detektif filmlerinin demirbaşı Dennis Farrina’yı biraraya getiren film şu sloganla tanıtılıyor: “Kemikler kırılıyor, elmaslar çalınıyor…”
Boks dünyasında kaçak iş çeviren Turkish adlı adam, namlı suçlu Brick Top’la hileli bir boks maçı için anlaşınca başına büyük bela alır.
Öte yandan, başarısız bir mücevher soygunu ardından garip gelişmeler yaşanmaktadır. Garip bir biçimde iki olay birbirine karışarak ilerler ve kahramanlar için olmasa da bizim için eğlendirici bir curcuna çıkar ortaya…

Ölü Ozanlar Derneği izle - Full Film izle






Tür : Dram Yönetmen : Peter Weir Senaryo : Tom Schulman Görüntü Yönetmeni : John Seale Müzik : Maurice Jarre Yapim : 1989, ABD , 128 dk. Oyuncular Robin Williams (John Keating) , Robert Sean Leonard (Neil Perry) , Ethan Hawke (Todd Anderson) , Josh Charles (Knox Overstreet) , Gale Hansen (Charlie Dalton) , Dylan Kussman (Richard Cameron) , Allelon Ruggiero (Steven Meeks) , James Waterston (Gerard Pitts) , Norman Lloyd (Bay Nolan) 1950'lerin Welton Akademisi ciddi, disiplinli ve akademik çevrelerde sayginligi yüksek olan bir okuldur. Okul yönetiminin muhafazakar ve ortodoks tavirlari okulu ögrenciler için sikici ve bunaltici bir yer haline getirmektedir. Fakat yeni Ingilizce ögretmeni John Keating’in okula atanmasiyla çok sey degisecektir… Keating ögrencilerine ders kitaplarini yirtip atmalarini, kaliplasmis düsünce sekillerinden uzaklasmalarini ve hayatlarini dolu dolu yasamalarini ögütlemesiyle okulun statükocu tavrina son derece zit bir profil çizmektedir. Ögrencilerini siir ve nitelikli edebi yapitlarla tanistiran Keating onlarin pek çogu üzerinde derin bir etki yaratir ve onlarin gelecege dair hayallerinin sekillenmesini saglar. Elbette Keating’in yaklasiminin okul yönetimi tarafindan farkedilmesi ve üstüne gidilmesi uzun sürmeyecektir. Fakat okul müdürü Nolan Keating’i okuldan uzaklastirma karari aldiginda hayatlarini degistirdigi ögrencileri Keating’i savunmak için harekete geçerler. 1989'da dört dalda Oscar’a aday olan Ölü Ozanlar Dernegi, Tom Schulman’a En Iyi Senaryo ödülünü getirmisti.

Türkçe Erotik Film izle





erotik filimler , erotik film izle , erotik filmler , erotik flimler , yabancı erotik filmler , yabancı erotik film izle , erotik film , yabancı filimler .

Full Erotik Film izle - EmmanueLLe izle




Emmanuelle Erotik Film İzle,seks filmi izle,yanabcı seks filmi izle,sex filmi,
bedava film izle,film indir,online film izle.


En çarpıcı aşk hikayesi olan Emmanuelle’in bir o kadar etkileyici devamı niteliğindeki beşincisi.


Fransa’nın güneyindeki bir limanda bulunan muhteşem güzellikteki yatından zorbalar tarafından kaçırılan Emmanuelle, bir Arap şeyhin isteklerini yerine getirmesi için tehdit edilerek onun koynuna atılır.


Hareminde, onun gibi bir sürü esir kadın bulunan acımasız şeyhin elinden kurtulabilecek midir?


Yoksa bu gözü günlü doymaz şeyhe erotizm konusunda birkaç ders verip sonra onu kendi istediği gibi mi kullanacaktır.

Bolero izle - Bo Derek Filmleri - Erotik Film izle


25 Temmuz 2009 Cumartesi

Buz Devri 3 Full İzle 2009

Buz Devri 3, serinin bu bölümünde kahramanlarımız sıcak bir adadalar ama ters giden şey adanın yöneticisi durumundaki zebra onları adada istememektedir.Diğer yandan fındık aşkı hiç bitmeyen küçük sincap üzerine düşen zaman makinesi sayesinde kendini tarihin derinliklerinde bulur ve fındığını kovalamaya devam etmektedir.Film daha vizyona girmediği için sadece fragmanını yayınlamakla kalıyoruz..Film vizyona girdiği anda sitemizden takip edebilirsiniz..Bizi takip etmeye devam edin..Film 1 temmuz 2009 tarihinde türkiye’de vizyona girecek..




Old Boy , İhtiyar Delikanlı Filmini izle






ihtiyar Delikanli filmini izle - Oldboy filmi seyret, full izle, tamamını seyret, internetten izle Türkçe Dublajlı, Türkçe film
Tür:Aksiyon/Macera/Gerilim
Yapım:2003,Güneykore
Süre:2 saat.
Konusu:Karısı ve bebeğiyle mutlu bir hayat süren işadamı Oh Dae-su bir gün evinin önünden kaçırılır. Uyandığında kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Karısının öldürüldüğünü öğrenen Dae-su, 15 yıllık tutsaklığın ardından serbest bırakılır. Oh Dae-su yemin etmiştir. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacaktır. Bir Japon lokantasında tanıştığı Mido, intikamını alması için ona yardım sözü verir. Daha sonra ortaya çıkan Evergreen lakaplı bir adam ona 5 gün içinde neden hapsedildiğinin nedenini bulmasını aksi takdirde Midoyu öldüreceğini söyler. Oh Dae-su, hapsedilmesinin ardındaki gerçeği bulur. Bununla beraber başka bir gerçeği de...dünya çapında iyi filmler yapan hollywood sinemsına meydan okuyan alın daha iyisini çekebiliyorsanız çekin diyen oldukça sert bir film. hazmı gerçekten zor. filmden bir sahne: adam lokantaya girer, önüne canlı kalamar gelir. adam pek kendinde değildir. kalamarın başını ağzına alır ama çiğnemez ya da yutmaz. kalamarın dışarda kalan canlı uzun bacakları adamın yüzünde dolaşır.

Full Yerli Erotik Film izle - Necal Fide , Meral Deniz




Yıldız Kaplan Sevişme

Kanlı Hesaplaşma - Jackie Chan Filmleri izle









Tokyo'daki Çinli göçmenler, Japonlar tarafından kabul görmemekte, hayatlarını saklanarak ve korku içinde sürdürmektedirler...

Köşe bucak yaşanan bu hayatların Çin'in kuzeyinde sade ve dürüst bir hayat süren Steelhead (Jackie Chan) tarafından anlaşılması oldukça zordur. Steelhead, bir süre önce Tokyo'ya giden kız arkadaşı Xiu Xiu'dan haber alamamaya başlayınca tehlikeli bir maceraya atılır ve kız arkadaşının peşinden yola koyulur.

Steelhead, Tokyo'ya ulaştığında buradaki Çinli göçmenlerin sadece Japonlar'ın değil Çinli çetelerin de baskısı altında olduklarını görür. Kız arkadaşını ararken farkında olmadan bir yakuza ile karşı karşıya kalan Steelhead, ne tesadüftür ki yakuzayla karşılaşınca kız arkadaşını da bulmuş olur. Ancak Xiu Xiu, Japon kimliği edinmiş ve bir yakuza olan Eguchi ile evlenmiştir.

Steelhead arkadaşlarının güvenini kazanır ve Eguchi ile bir ortaklığa girişir. Bir rakibini yenmesine yardım edince Eguchi ona Shinjuku'nun gece kulüplerinin yönetimini verir. Ancak Steelhead'in bu çete işlerine bulaşmak gibi bir niyeti yoktur. Tokyo'nun dışında yeni bir iş ve yeni bir aşk bulur. Fakat bu huzurlu yaşamı fazla uzun sürmez.

Halk Düşmanları filmini izle









DÜŞMANLARI
PUBLIC ENEMIES

Bryan Burrough'un Türkiye'de yayınlanmayan "Public Enemies: America's Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43" (Halk Düşmanları: Amerika'nın En Büyük Suç Dalgası ve FBI'ın Doğuşu) adlı kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Michael Mann üstlendi.

Konusu
Senaryosunu Michael Mann ile Kevin Misher'ın birlikte yazdığı suç dramasının konusu Amerika'nın Büyük Bunalım yıllarında geçer ve FBI ajanı Melvin Purvis'in (Christian Bale canlandırıyor) o dönemin en ünlü suçluları John Dillinger (Johnny Depp canlandırıyor), Baby Face Nelson (Stephen Graham canlandırıyor) ve Pretty Boy Floyd'u (Channing Tatum canlandırıyor) cezaevine tıkma çabası üzerinde odaklanılır.
Rol DağılımıFBI Direktörü J. Edgar Hoover (Billy Crudup canlandırdı) tarafından özel olarak seçilen ve Dillinger'ı ele geçirmek için insan avı başlatan FBI ajanı Melvin Purvis rolünde Christian Bale.

"Halk Düşmanları" çağı olarak tanımlanan 1931 - 1935 yılları arasında yaptığı çok sayıda banka soygunu ile basının manşetlerine yerleşen John Dillinger rolünde Johnny Depp.

Dillinger'ın şarkıcı sevgilisi Billie Frechette rolünde "Kaldırım Serçesi" Şarkıcı Edith Piaf'ı canlandırarak Oscar ödülü kazanan Marion Cotillard.

Banka soyguncusu ve katil zanlısı Pretty Boy Floyd rolünde Channing Tatum.

1930'lu yıllarda Barker çetesiyle ittifak yapmasıyla tanınan ünlü suçlu Alvin Karpis rolünde Giovanni Ribisi. (Karpis ele geçirilen son Halk Düşmanı'ydı).

Dillinger ile Baby Face Nelson'un işbirlikçisi olarak tanınan banka soyguncusu Homer Van Meter rolünde Stephen Dorff.

Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) ilk direktörü J. Edgar Hoover rolünde Billy Crudup.

Dillinger'ın gerçek kimliğinden haberi olmayan sevgilisi Polly Hamilton rolünde Leelee Sobieski.

20. yüzyılın başlarında faaliyet gösteren ve Dillinger ile yaptığı işbirliği ile tanınan Kanadalı banka soyguncusu John "Red" Hamilton rolünde Jason Clark.

Al Capone'un sağ kolu Frank Nitti rolünde John Ortiz.
HALK DÜŞMANLARI FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 10 TEMMUZ 2009
Yönetmen: Michael Mann
Tür: Action,Crime,Drama,Thriller
Ülke: USA
Dil: English
Konu: The Feds try to take down notorious American gangsters John Dillinger, Baby Face Nelson and Pretty Boy Floyd during a booming crime wave in the 1930s. |
Puan: 7.9/10 (12,901 oy)
Süre: 140 dk

Absolon


Absolon izle


Yönetmen : David Barto
Senaryo Yazarı : Brad Mirman
Tür : Aksiyon , Bilim Kurgu , Gerilim
Ülke : İngiltere , Kanada
Süre : 96 96 dk.

Konu : Bütün dünyaya yayılan ölümcül virüs yaşamı tehdit etmektedir. Hastalığın tek tedavisi de yeni keşfedilmiş Absolon`dur. Fakat Absolon`un yapıldığı tek bitki insanların yok etmekte olduğu yağmur ormanlarında saklıdır. Absolon`u bulan bilim adamının öldürülmesini araştıran dedektif Norman Scott insanlar için son umuttur.








EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu




Tehlikeli Atlayış- Deep Winter


Tehlikeli Atlayış- Deep Winter izle


Tür : Aksiyon, Macera
Yönetmen : Mikey Hilb
Senaryo : Micah Abrams, John Protass
Yapım : 2008,Kanada / ABD
Oyuncular: Josh McLerran, Kellan Lutz, Peyton List, Eric Lively, Luke Goss, Robert Carradine, Michael Madsen

Konu: Tyler Crowe, başına buyruk ve macerayı seven bir kayakçıdır. Bir gün, en yakın arkadaşı ve snowboardcu Mark Rider ile bir araya gelir ve bir plan yaparlar. Yanlarında tecrübeli bir rehberle Alaska�ya gitmek ve spor tarihinin en yüksek ve en tehlikeli kayakla atlayışını gerçekleştirmek� Ama böyle bir şöhrete risk almadan ulaşmak mümkün değildir. Ve Alaska�nın el değmemiş steplerinde risk altına giren sporcuların sadece şöhretleri değil, dostlukları ve daha da önemlisi hayatları olacaktır�


EkleBunu Sosyal paylaşım ButonuEkleBunu RSS Ekle Butonu












Legendary Assassin – LongNga


Legendary Assassin – LongNga izle


Yönetmen: Chung Chi Li
Jacky Wu
Yapım Yılı: 2008
Firma: Gold Label Entertainment
Süre: 1 saat 29 dk
Dil: Çin Lehçesi, Japonca Türkçe Altyazılı
IMDB Puanı: 6.0

Ülke: Hong Kong
Tür: Aksiyon, Gerilim
Oyuncular: Karakterler:Jacky Wu, Celina Jade , Noriko Aoyama , Mark Cheng , Ronald Cheng , Lik-Sun Fong, Heaven Ho, Kara Hui , Shiu Hung Hui, Baocheng Jiang
Ekleyen : OceanGirL










EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu




Vampir Opucugu - Kiss Of The Vampire


Vampir Opucugu - Kiss Of The Vampire izle


Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Korku, Romantik
Yönetmen: Joe Tornatore
Senaryo: Katherine Hawkes
Yapımcı: Frank D. Russo, Katherine Hawkes, Joe Tornatore
Görüntü Yönetmeni: Carl Bartels
Müzik: Gordon Mcghie

Vampirlerin romantik ve büyüleyici bir etkisi vardı bu filmi izleyip siz de aynı etkiyi yaşayın. Şok edici sahneler ve ürkütücü anlar bu filmde sizleri bekliyor... Vampirlere karşı büyük savaş...










EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu




BLED


BLED izle


Yapım :2009, Ingiltere
Tür : Korku | Gerilim | +18
Yönetmen : Paddy Breathnach
Senaryo : Spence Wright
Yapımcı :Simon Bosanquet, Michael Kelly, Mark Huffam
Görüntü Yönetmeni :Ruairi O'Brien
Müzik :Stephen Warbeck
Süre :1 saat 25 dk
Gösterim Tarihi :Belirtilmemiştir.

Oyuncular :Arielle Kebbel, Sarah Carter, Stephen Dillane, Andrew Lee Potts, Alex Wyndham, Katie McGrath, Christina Chong, Martin Compston, Michael Jibson, MyAnna Buring, Colin Stinton, Nick Hardin, Michael J. Reynolds, Sarah Boyd-Wilson, Art Parkinson













EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu




Bebek Bakicisi - Babysitter Wanted


Bebek Bakicisi - Babysitter Wanted izle


Yapım : 2008
Ülke : Amerika
Tür : Korku , Gerilim
Yönetmen: Jonas Barnes
Oyuncular: Sarah Thompson, Angie Matt Dallas, Rick Kristen Dalton, Violet Stanton Bruce Thomas, Jim Stanton Bill Moseley, Sheriff Dinelli Nana Visitor,
Linda Kai Caster, Sam Stanton Monty Bane, Nicoletta Jillian Schmitz, Erica Jeff Markey, Corwin

Bir kız kırsal kesimde bir çiftlikte bebek bakıcılığı işi bulur.
Ama bu iş pek beklediği gibi olmayacaktır.Karanlık
çöküyor.En kötü kabuslarınızla yüzleşmeye hazır olun.











EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu
EkleBunu RSS Ekle Butonu