8 Aralık 2009 Salı

The Vampire Diaries 1.sezon 3.Bölüm


The vampire diares dizisinin konusu:Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur.

Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon‘ın kasabaya gelmesiyle, Elena’yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar.Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Stefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansa Damon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri de tehlike altında olacak.



Etiketler:The Vampire Diaries 1.sezon 3.Bölüm izle,The Vampire Diaries sezon 1 bölüm 3 izle,The Vampire Diaries 1.sezon 3.Bölüm hd izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder