19 Aralık 2009 Cumartesi

Bu Nasıl Sarışın / Legally Blonde (2001) Online İzle













TUR================>Komedi

YONETMEN ===========>Robert Luketic

SENARYO ============>Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith

MUZİK ==============>Rolfe Kent

GOSTERİM TARİHİ=======>14 Aralık 2001

YAPIM ==============>2001, ABD

SURE ===============>96 Dk ..

Oyuncular============>Luke Wilson, Ali Larter, Reese Witherspoon, Selma Blair, Matthew Davis, Victor Garber

Filmin Web Sitesi

KONU==>

Elle Woods, bir genç kızın hayal edebileceği herşeye sahiptir: Kampüsün en alımlı ve başarılı öğrencilerinden biridir, Kadınlar Derneği’nin başkanıdır, o yılın Haziran güzeli seçilmiştir, harika bir hayat onu beklemektedir. Hatta Ricky Martin'in klibinde bile rol almıştır. Elle gerçek bir sarışındır ve kalbinde sadece ve sadece sevgilisi Warner'a yer vardır.

Günün birinde Warner kendisiyle çok özel bir yemek yemek istediğini söyleyince dünyalar onun olur. Artık evlenme teklifi almasının zamanı gelmiştir. Oysa yemekte 6 kratlık bir pırlanta yüzükten çok farklı şeyler beklemektedir onu: Warner'ın, politik geleceği için yeterince saygın görünmediği ve çok sarışın olduğuna ilişkin eleştirilerini dinleyen Elle, kendisine ve herkese, Warner'ın istediği gibi biri olabileceğini kanıtlamaya karar verir. İşte asıl savaş bundan sonra başlar.

Bütün her şeyini seferber ederek Warner’ın peşinden Harvard’ın yolunu tutan Elle, onu tekrar kazanmak konusunda çok kararlıdır. Ama hukuk okumak ne havuz kenarında keyif yapmaya, ne de alışveriş merkezinde vakit öldürmeye benzemektedir. Ve Elle, hayatının en büyük mücadelesini vermeye hazır olmak zorundadır ..





CD -I-

**************



- TAM EKRAN İÇİN TIKLAYIN -



CD -II-



- TAM EKRAN İÇİN TIKLAYIN -

***************





























.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder