17 Aralık 2009 Perşembe

Alfie (2004)Online Izle & Turkce Dublaj











[filmarsiv_goster]





[/filmarsiv_goster]





Tür : Komedi / Romantik / Dram / Romantik Komedi

Yönetmen : Charles Shyer

Senaryo : Bill Naughton , Elaine Pope , Charles Shyer

Görüntü Yönetmeni : Ashley Rowe

Müzik : Mick Jagger , John Powell

Yapım : 2004, İngiltere / ABD , 103 dk.



Oyuncular



Jude Law (Alfie Elkins) , Marisa Tomei (Julie) , Omar Epps (Marlon) , Nia Long (Lonette) , Jane Krakowski (Dorie) , Sienna Miller (Nikki) , Susan Sarandon (Liz)

Filmin Konusu:

Manhattan caddelerinde genç Britanyalı limuzin şoförü Alfie Elkins kadınların başını döndürmektedir. Zengin bayan müşterilerini gidecekleri yere kadar bırakmanın yanında bazılarının kırılmış kalplerini onarmak şoförlüğünün yanında ekstra hizmeti olmaya başlar.



Londra'dan kalkıp, New York'a gelen Alfie'nin amacı kısa zamanda çok para kazanmaktır. Yakışıklılığının ve cazibesinin farkında olan genç adam bunu sonuna kadar kullanmaya karar verir. Kendini bir ilişkinin kalıbına sokmadan kadınları baştan çıkarmak ve onlarla beraber olmak çok cazip bir fikirdir. Sayısını aklında tutamadığı gönül maceralarıyla günü birlik ilişkilerin baş kahramanı oluverir. Para kazanma amacını, hızlı bir çapkın olma yolunda unutur.



Yeniden çevrimde 2004 model Alfie'yi, 60'lardaki Michael Caine'den sonra bu karaktere yakışır bir isim olan Jude Law canlandırdı. Adına şarkılar yazılan Alfie'nin neden kendisini kimsenin sevmesine izin vermediğine bu filmle beraber cevap bulunabilecek mi merak konusu... Belki de çapkınlığın sırrını Alfie artık kadınlarla paylaşmaya kararlıdır!






Bölum.1



Bölum.2



Bölum.3



Bölum.4



Bölum.5






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder