27 Mayıs 2009 Çarşamba

CAMERON DİAZ online izle (YERİNDE OLSAM)


CAMERON DİAZ online seyret (YERİNDE OLSAM)





Maggie tam bir parti kızıdır. Liseden mezun olduktan sonra bir çok iş değiştirmiştir... Ve tek yeteneğinin karşı cins üzerinde yarattığı etki olduğunu düşünmektedir. Uzun süreli işsizlikleri onu arkadaşlarının ve akrabalarının evinde kalmaya mecbur etmiştir. Entelektüel hiçbir birikimine güveni kalmamıştır. Tek bildiği makyaj yapmak, her durumda mükemmel kıyafetler giyinip aksesuarları ile etrafında ilgi toplamaktır.


Rose ise Princeton'da eğitim görmüş bir avukattır. Philadelphia’nın en büyük hukuk firmalarından birinde muhteşem dekore edilmiş bir ofiste çalışmaktadır. İyi bir evi vardır ve dış dünya ile arası gerçekten iyi değildir. Devamlı burnundan şikayet etmekte, kilolarından rahatsız olmakta ne giyerse giysin kendini iyi hissetmemektedir. Kendi kendine yarattığı bu güvensiz durum onun aşk hayatını da altüst etmiştir.


İki kız kardeş felaket bir yolculuğu birlikte katedeceklerdir... Üstelik de birbirlerine saygı göstermeyi ve yeniden kardeş olmayı öğrenerek. Yolun sonunda öldüğünü düşündükleri büyükannelerine ulaşacaklar ve ondan büyük hayat dersleri alacaklardır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder